x

HOROR U NOVOM SADU: Zalutali metak sa slavlja ranio djevojčicu, metak ispalio POLICAJAC KOJI SE ŽENIO!

NOVI SAD - U novosadskom naselju Alibegovac u subotu popodne zalutali metak ranio je desetogodišnju djevojčicu koja je bila na rođendanskoj žurki u dvorištu jedne kuće, a navodno, metak je ispaljen tokom svadbenog veselja u obližnjem restoranu. Prema riječima žene koja je prisustvovala proslavi rođendana, dvadesetak djece igralo se u dvorištu kada se čulo da je nešto proletjelo kroz krošnju drveta i pogodilo nesrećnu djevojčicu.

- Djevojčica je pogođena u ruku i krv je počela da šiklja na sve strane. Brzo smo zaustavili krvarenje i djevojčicu odvezli u Dječiju bolnicu. Tamo su joj očistili i zašili ranu, ali po dolasku kući djevojčici nije bilo bolje jer su bol i otok oko rane postajali sve veći. Roditelji su je vratili u bolnicu i tek tada je poslije snimanja utvrđeno da joj je metak u ruci – prisjeća se žena nemilog događaja kome je prisustvovala.

 

Priča da je odmah obavijestila policiju o incidentu te da je patrola veoma brzo izašla na teren i da su policajci tokom uviđaja pronašli još dva metka u susjednom dvorištu koji su vjerovatno ispaljeni tokom istog slavlja. Djevojčica je i dalje u bolnici i osjeća se dobro.

 

Mještani Alibegovca kažu da u tom kraju pucnjave tokom svadbenih veselja u dva lokalna restorana koja su praktično specijalizovana za takve vrste proslava nisu rijetkost.

 

- Nekoliko puta smo prijavljivali pucnjavu ali kada je policija izlazila na teren svi su se pravili blesavi i uvijek su negirali da je bilo pucnjave. Šta onda preostaje policiji? Da pretresa stotine zvanica? Koliko ja znam, nikada niko za to nije bio kažnjen i samo smo čekali da nam stignu strašne vijesti. Eto, upravo se to dogodilo danas i nadam se da će već jednom neko odgovarati za nasumično pucanje te da će to prestati jednom za svagda – priča jedna Alibegovčanka.

 

Policija povodom ovog nesrećnog slučaja još nije izdala zvanično saopštenje, ali kako Kurir nezvanično saznaje hice je ispalio policijski službenik (29) koji se ženio tog dana.

 

On je uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje od 48 časova.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.