x

HOROSKOP OTKRIVA: Koji znakovi su najgori muževi?

Ne plivaju dobro u bračnim vodama.

Rak

 

Bračni život sa Rakovima nije uopšte lak. Iako su muški pripadnici ovog znaka su veoma emotivni, rijetko će vam to pokazati, a kamoli kazati. Na izgled će biti ravnodušni i hladni dok im emotivna oluja para unutrašnjost. Zato može doći do velikih nesuglasica, a njihova izabranica nikada neće biti potpuno sigurna u njihova osjećanja. Nećete ih čekati u kasne sate, jer su veoma su porodično nastrojeni i tradicionalisti koji provode dosta vremena u svom domu.

 

Ipak, često su džangrizavi i znaju mnogo da zanovijetaju. Uglavnom su vjerni svojoj supruzi, ali je potrebno da njihove želje budu zadovoljene.

 

Škorpija

 

Muškarac rođen u ovom znaku u braku uvijek mora biti dominantan. Slagaćete se dobro dokle god pristajete na to da budete njegov pratioc, a ne ravnopravan partner. Njegov krhki ego ne podnosi da žena ima bolji posao, da više zarađuje od njega, da se ističe više od njega ili da je u bilo čemu bolje od njega, pa ako pristajete na to da živite u njegovoj senci, brak će funkcionisati odlično. Veoma je ljubomoran i posesivan, pravi problem kada njegova izabranica i krajičkom oka pogleda drugog muškarca, a sa druge strane smatra da je potpuno normalno da on flertuje sa svima.

 

Djevica

 

Ovaj znak je vrlo diskriminativan i kritičan, i nije ga ni malo lako zadovoljiti. On je izbirljiv, ne voli da se vezuje, ima duboko ukorijenjen strah od infekcije, a sve su to karakteristike koje imaju važnu ulogu u njegovom odnosu prema ljubavi. Muškarac Djevica bolesno je pedantan i sve mora da bude na svom mjestu. U stanju je da danima ne priča sa suprugom samo zato što nije koristila podmetač kada je stavila čašu na sto.

 

Vijeran je partner, iako ne pretjerano uzbudljiv. Kao roditelj veoma je kritičan, hirovit, usplahiren i hladan. Iako će naravno voljeti svoje dijete, ono će često to dovoditi u pitanje zbog njihovog hladnog stava i pretjeranog kritikovanja. Uspjeh u braku je donekle moguć, ako partner ima nešto sličan karakter.

 

Ovan

 

Ovan nagao i tvrdoglav znak, impulsivan u ljubavi i braku kao i svemu drugom. Naginje tome da traži nekoga slabije prirode koga može zaštiti i impresionirati svojim muževnim kvalitetima. Teži ka liderstvu, a ako se partner ne složi da bude vođen konstantni sukobi su neminovni. Djelimično stoga brakovi Ovna su često nesrećni mada i drugi faktori doprinose neskladu. Jedan od njih je tendencija ka psihičkoj ili fizičkoj polnoj nemoći koja se može javiti. Drugi je sklonost odaju prolaznim udvaranjima i ljubavnim avanturama. Instinktivna potraga za idealom čest je uzrok bračne nevjernosti.

(Dnevno.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.