x

HTC Desire EYE u ponudi BH Telecoma!

Sarajevo, 29. decembar 2014. - HTC, globalni lider u tehnološkim inovacijama i dizajnu, i BH Telecom svojim korisnicima ekskluzivno predstavljaju HTC Desire EYE. Sa trenutno najkvalitetnijom prednjom kamerom na tržištu i softverom koji vas stavlja u središte okvira i omogućuje najbolje, HTC Desire EYE hvata male i velike životne detalje sa savršenom čistoćom. HTC Desire EYE se nalazi u ponudi BH Telecoma po fenomenalnoj cijeni već od 1 KM!   

Vodeći na tržištu, sa 13 MP prednje kamere za detaljne fotografije koje vam omogućavaju zumiranje, rezanje i printanje bez prilagođavanja HTC Desire EYE u potpunosti je opremljen za one koji vole praviti dobre fotografije, video snimke i selfie. BSI senzori prave oštre fotografije, čak i u uslovima slabog osvijetljenja, i inteligentna dual-LED bljeskalica na obje kamere pruža laskave, prirodne tonove čak i kada je prirodna svjetlost slaba.

 

Tri posvećena mikrofona snimaju HTC-ove audio zapise veoma kvalitetno, osiguravajući kristalno jasne zvukove i video pozive bez obzira na okolinu u kojoj se nalazite. HTC BoomSound™ i zapanjujući 5.2” Full HD displej kombinovan da učini HTC Desire EYE multimedijalnim pratiocem i savršenim načinom prikaza vaših slika i video zapisa.

 

Jedinstveni dvobojni vodootporni dizajn nije samo stilski, već osigurava da korištenje bude što je moguće jednostavnije, sa dva koraka do fokusa, pruža udoban, brz pristup dobrim snimcima, čak i jednom rukom.

Uz novo HTC EYE™ Experience iskustvo i Zoe, sa Qualcomm® Snapdragon 801 procesorom i najbržom 4G konekcijom, uređivanje i dijeljenje vaših najboljih snimaka će također biti bez dodatnih napora, bilo gdje da se nalazite.

 

HTC EYE™ Experience: Dizajniran za vas

Ne radi se samo o hardveru. HTC EYE™ Experience pomjera iskustva softvera mobilnog fotografisanja u novu ligu sa jedinstvenim osobinama koje garantuju da zasijate u punom sjaju.

Podižući video chat i konferencijske pozive na novi nivo kvalitete i performansi, HTC EYE™ Experience iskustva praćenja lica vas konstantno drži fokusiranim. Ostati u kontaktu znači mnogo više od govora sa jednom osobom, do četiri osobe u istoj prostoriji mogu biti praćene bez problema, sa svakim licem, izrezanim i pozicioniranim zasebno na ekranu maksimalne jasnoće.

 

HTC EYE™ Experience otvaraju novi svijet kreativnih mogućnosti, zahvaljujući novoj Split Capture funkciji. Kombinirajući simultane fotografije i video zapise napravljene prednjom ili stražnjom kamerom, u jedan zajednički video ili sliku, ovo stvara nova selfie iskustva za HTC, omogućujući vam da dokumentujete svoja putovanja i reakcije bez da ih  listate u galeriji.

 

Crop.Me-In vas stavlja u srce akcije, rezajući vas sa fotografije ili videa napravljenog prednjom kamerom i postavljajući vas na pozadinu koja je snimljena glavnom kamerom, otvarajući tako vrata ekstremnijim, uzbudljivijim selfijima i video snimcima. Zvučni Selfie otklanja potrebu za nezgodnim trenucima prilikom fotografisanja, omogućavajući vam da pokrenete kameru jednostavnom komandom. 

 

Zoe: Život kako ga doživljavate

Sa novom Zoe, prilagodljivom aplikacijom za video editovanje, jednostavno je umiksati fotografije i video snimke u stilski uređen uradak, sa prelijepim temama i muzičkom podlogom, a koji možete podijeliti za prijateljima u Zoe zajednici. Omogućavajući prijateljima da remiksaju svoje sadržaje sa vašim, Zoe kreira video sa najzanimljivijim detaljima za sve, kako bi uživali i dijelili kroz svoje omiljene društvene mreže.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.