x

HTC One proglašen najboljim pametnim telefonom!

HTC, globalni lider u inovacijama i dizajniranju pametnih telefona, nastavlja dobijati priznanja za svoj HTC One, budući da je dobitnik nagrade koju dodijeljuje EISA (Evropsko udruženje za sliku i zvuk) za ‘Najbolji napredni pametni telefon 2013-2014’. HTC One se izdvaja svojim čvrstim aluminijskim kućištem, ekranom Super LCD visoke rezolucije ( Full HD) od 4.7 inča( 11,9 cm) i naprednim performansama za slike, uključujući jedinstveno HTC Zoe rješenje, HTC One nastavlja predvoditi trendove kada je u pitanju dizajn, slikovno i audio iskustvo.

Nazvavši ga  “pametnim telefonom koji  će u budućnosti svi nastojati da nadmaše”, članovi žirija EISA nagrada posebno su istakli HTC One zbog Sense iskustva koje “nudi jedinstven korisnički doživljaj, uključujući `BlinkFeed` koji početni ekran ispunjava personaliziranim nizom aktuelnih vijesti, apdejtima s društvenih mreža, fotografija i videa.”

EISA žiri je također impresionirao kvalitet niza opcija koje nudi kamera HTC One, pri čemu su istakli “Glavna  kamera ima 4 megapiksela i nudi  UltraPixel senzor sa znatno poboljšanom osjetljivošću na svjetlo. Pored rješenja Optical Image Stabilization i Macro te podrške za HDR, preinstalirane su i brojne druge aplikacije koje dolaze s uređajem. To, npr, vrijedi i za rješenje Zoe koje omogućava snimanje do 20 fotografija te video snimka u trajanju od tri sekunde odjednom, stvarajući tako galerije vaših omiljenih trenutaka. Prednji stereo zvučnici dolaze zajedno s rješenjem Dr. Dre’s Beats Audio koje korisnicima pruža neuporedivo audio iskustvo. Ovaj HTC pametni telefon zaista je jedinstven.”

“Oduševljeni smo što šest mjeseci nakon predstavljanja, HTC One nastavlja dobijati priznanja za najbolji telefon na tržištu” rekao je Peter Chou, CEO kompanije HTC. “Posvećeni smo nastavku pomicanja industrije unaprijed u svim područjima  mobilnog iskustva, a ova nagrada je priznanje napornog rada naših dizajnera i inžinjera koji nikad ne staju radeći na razvoju sljedeće revolucionarne inovacije koja će industriju odvesti u sljedeću eru mobilne komunikacije i zabave.”

HTC One dobitnik je niza nagrada industrije, od svog predstavljanja u februaru 2013. godine, uključujući nagradu udruženja GSMA za najbolji mobilni telefon, mobilni uređaj I tablet računar na svjetskom kongresu mobilnih komunikacija MWC 2013. te zlatne medalje za dizajn i inovacije na sajmu Computex Taipei, kao i niza recenzija s maksimalnih pet zvjezdica te uredničkih priznanja širom svijeta. Ovo posljednje priznanje  dolazi nakon što je prošle godine HTC One S osvojio priznanje udruženja EISA za najbolji telefon za društvene medije.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.