x

HTC i Under Armour su udružili snage da dovedu povezani fitnes na veću razinu!

HTC i Under Armour Inc. najavili su strateško partnerstvo koje će omogućiti da pioniri u mobilnim inovacijama i sportskim performansama surađuju i da osnaže sportiste širom svijeta. HTC dizajnira seriju proizvoda za rad sa UA Records, najnovijim dodatkom Under Armour Connected Fitnessu, svjetskojultimativnoj zdravstvenoj ifitness mreži.

«Mobilne inovacije su u potpunosti promijenile živote ljudi posljednjih godina, čineći nas više povezanim sa našim svijetom više nego ikada. Sada želimo pomoći ljudima da budu više povezani sa samim sobom, pomažući im da dostignu svoje ciljeve i steknu dublji uvid u svoje živote kako bi postali najbolje što mogu biti. Udruživanjem snaga sa Under Armour, jednim od najuzbudljvijih i najambicioznijih lidera u osnaživanju sportista, uzimamo prvi korak na ovom putovanju i pružit ćemo potrošačima niz povezanih proizvoda i usluga za zdravlje i fitness koje nijedan drugi brend ne može pružiti», komentirao je  Peter Chu, CEO HTC. 

 

Robin Thurston, SVP, Connected Fitness, Under Armour je kazao “HTC je je poznat po svojoj neustrašivosti za inovacije, zajedno sa osjećajem za detalje i premium dizajn što ga čini idealnim partnerom za Under Armour i UA Record.Apliciranjem ovih vrijednosti u našu saradnju, dozvolit ćemo sportistima, bilo gdje da su, da svoje performance podignu na novi nivo u više povezanijem i intuitivnijem načinu nego ikada prije.

 

Inovacija-timski napor

 

Pod Armour timom dizajnera, sportski naučnici i sportiste usko su povezani sa HTC Connected Product poslovnom jedinicom, zajedno sa njihovim dizajnerskim i injžinjerskim timom, kako bi osigurali da zajednički napori ispune najviša očekivanja sportista širom svijeta. “To je nevjerovatno uzbudljiv novi pravac za nas”, dodao je Peter Chou. Želimo da naši proizvodi zadovoljavaju potrebe svakog pojedinca - bez obzira da li trenirate da oborite lični rekord u narednom polu maratonu, ili ste profesionalni sportaš koji rafinira svoj preformans sa timom trenera uz vas.

 

Dosada nijenda kompanija nije bila u mogućnosti da pruži ovaj nivo podrške i osjećamo da imamo nevjerovatnu mogućnost da ubrzamo razvoj ovog tržišta. 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.