x

HTC predstavio HTC U11 life i HTC U11+!

Zahvaljujući nagrađivanom dizajnu i inovativnosti vodećeg HTC U11, HTC je danas najavio najnovijeg člana “U” porodice smartfona - HTC U11 life.  Kao i njegov prethodnik, HTC U11 life osmišljen je tako da odražava ``U`` - vašu volju, strast, kreativnost i individualnost - ali i da jedinstveno donese vrhunske odlike za djelić osnovne cijene, uključujući najnovije Google softverske inovacije s Android One.

HTC U11 life vam pruža najbolje inovacije iz HTC U11 i više od toga:

 

•Edge Sense, sljedeću dimenziju u interakciji dodirom koja vam omogućava da pritisnete svoj U11life da biste izvršili najčešće korisne radnje, što sada uključuje i Google pomoćnika.

 

•Nevjerovatne kamere s automatskim fokusiranjem za detekciju faze i HDR Boost na 16MP glavnoj kameri za brže i jasnije fotografije i UltraPixel osjetljivost na svjetlost na 16MP prednjoj kameri za prekrasne selfije čak i pri slabom osvjetljenju. Google fotografije takođe će biti zadana galerija, pružajući besplatnu i neograničenu pohranu visokokvalitetnih fotografija i videozapisa.

 

•Trajni dizajn otporan na vremenske uslove i s tečnom površinom, koji uključuje poleđinu od akrilnog stakla koja zadivljujuće preobražava svjetlost sa svakim vašim pokretom - čak i po kiši, snijegu ili prašini, s IP67 otpornim na vodu i prašinu1.

 

•HTC USonic slušalice, najličniji doživljaj slušanja na pametnom telefonu koji se prilagođava vašim ušima, uz ugrađenu karakteristiku aktivnog poništavanja buke.

 

•S Androidom One, nabavite najnovije iz Googlea - uživajte u najnovijem ažuriranju OS Androida, Android Oreo, pravo iz kutije, koji vam donosi najbolje softversko iskustvo koje je dizajnirao Google.2

 
Edge Sense
●HTC U11 life odlikuje izuzetno cijenjena, revolucionarna tehnologija Edge Sense.  Jednostavnim pritiskom možete pokrenuti kameru i snimati fotografije, odraditi stvari s Google pomoćnikom3, uključiti baterijsku lampu ili otvoriti bilo koju aplikaciju i gotovo sve opcije koje smatrate korisnima.
 
●Edge Sense je standardno postavljen za pokretanje kamere - samo uzmite telefon i stisnite.  Naciljajte i ponovo stisnite za snimanje.  Nema više petljanja s tipkama, niti neugodnog položaja ruke. Ili postavite Edge Sense tako da otvori vašu omiljenu aplikaciju, kao što su Google mape ili Google muzika, i stisnite da biste iskoristili gotovo sve što nudi ta aplikacija. Mogućnosti su praktično beskonačne.
 
●Isto tako, možete iskoristiti Edge Sense za pristup Google pomoćniku ili jednostavno reći ``OK Google``. Pronađite restoran, pretražite web, provjerite sportski rezultat, saznajte kako da stignete do novog popularnog mjesta ili pogledajte najnoviju vremensku prognozu za odredište do kojeg trebate putovati.  Google pomoćnik uvijek je samo stisak ili glasovni zahtjev.
 
HTC USonic
 
•HTC U11 life uključuje jedan od najličnijih audio iskustava na pametnom telefonu, bez čekanja - HTC USonic. S tim iskustvom kao vodećim HTC U11, USonic pruža automatsko aktivno poništavanje buke, certificirani Hi-Res zvuk 24-bitnog kvaliteta i mogućnost podešavanja zvuka prema vašem jedinstvenom sluhu.
 
•HTC USonic slušalice za uši očitavaju unutrašnjost vašeg uha uz naprednu tehnologiju sličnu sonarnoj, a zatim zvučni profil prilagođavaju vašem jedinstvenom biološkom profilu.  Time se stvara lično optimizirano iskustvo slušanja zvuka podešenog samo za vas.
 
•HTC USonic uključuje aktivno poništavanje buke, čime se smanjuju uznemiravanja i smetnje oko vas, tako da možete ostati uronjeni u vašu muziku, videozapise ili igre.  Aktivno poništavanje buke djeluje automatski, kontinuiranim praćenjem nivoa okolišnih zvukova i brzim prilagođavanjem novim zvukovima ili smetnjama.
 
Nevjerovatne kamere
●Glavna kamera HTC U11 life s 16MP uključuje i automatski fokus detekcije faze (Phase Detection Autofocus, PDAF) za brzu fokusiranost i smanjenu zamućenost, te HDR Boost za dinamičniji raspon ekspozicije, značajno smanjenje šuma i izvrsno očuvanje pojedinosti, i veću izbalansiranost bijelog.
 
●HDR Boost, koji je prvi put predstavljen na HTC U11, pruža sve prednosti HDR bez odgađanja. HDR Boost pruža jasnije i izbalansiranije slike pravljenjem više snimaka kojima se odmjeravaju najtamnije sjene i najsvjetliji dijelovi bez usporavanja.  HTC U11 life uključuje i 4K video snimke i tehnologiju za temporalno smanjenje buke, kojom se analiziraju informacije iz prethodnih i sljedećih okvira, a zatim uklanja neželjena elektronska buka, što rezultira čistim i živopisnim video snimkom.
 
•Prednja kamera s 16 MP kombinuje detalj visoke rezolucije i HTC UltraPixel osjetljivost na svjetlost za briljantne selfije danju ili noću. Takođe koristi isti snažni HDR Boost i smanjenje šuma kao i glavna kamera.
 
Dizajn otporan na vremenske uslove i s tečnom površinom
 
●Dizajn HTC U11 life je nastavak naše filozofije dizajniranja tekuće površine. HTC U11 life obuhvata izdržljivu površinu poleđine od akrilnog stakla, koja je izrađena pomoću hibridne depozicije optičkog spektra, kao metode polaganja u slojevima visoko-refraktivnih dragocjenih minerala preko poleđine telefona.  Rezultat su zapanjujuće živopisne boje koje transformišu svjetlost svakim vašim pokretom.
 
●U HTC U11 life ugrađuju koncept 3-osne simetrije HTC U11 kako biste dobili telefon koji je tanak, bez obzira na to kako ga držite. Dakle, HTC U11 life ne samo da je lijep, nego omogućava i lakše držanje.
 
●Izuzetno otporan na vremenske uslove, dizajn s IP67 znači da će  HTC U11 life biti zaštićen od vremenskih elemenata, tako da možete snimiti fotografije jednostavnim stiskom čak i u prašini, na kiši ili snijegu. Kada vremenski uslovi otežavaju korištenje ekrana, Edge Sense omogućava da kliknete bez napora, čak i bez potrebe da dodirnete ekran.
 
Jednostavno, sigurno i novo iskustvo koje je dizajnirao Google
 
●HTC U11 life donosi vam najbolje od Androida od samog početka, jer to je telefon Android One. Uživajte bez odlaganja u svim karakteristikama Android Oreo™, kao sigurnom telefonu koji sadrži vaše omiljene Google aplikacije, kao što su YouTube, Google pomoćnik, Karte i drugo.  Osim toga, iskustvo softvera Android One jednostavno je i lako za navigaciju i prilagođavanje.  Pametniji, brži i moćniji nego ikad, Oreo optimizira efektivnost vaše baterije, kako biste mogli duže raditi sve što volite.
 
●U HTC U11 life se nalazi i mobilna platforma Qualcomm® Snapdragon ™ 630, čime se postiže djelotvornost koju očekujete od vrhunskog mobilnog procesora: kristalno čista grafika, neometani tok HD filmova, brze bežične brzine i dugotrajnost baterije 4
 
●U poređenju s HTC 10, HTC U11 life ima skoro 2 sata više playbacka videozapisa, 20 sati više playbacka muzike na zvučniku, 14 sati više playbacka sa slušalicama i skoro 2 sata duže browsinga putem Wi-Fi veze.5

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.