x

HTC predstavlja tri nova Desire modela!

Sa ambicijom stvaranja jedinstvenog uređaja, HTC predstavlja svoj najnoviji pametni telefon. Inspirisan urbanom modom, dizajn tri najnovija Desire modela – HTC DesireTM 530, 630 i 825 – spaja modu i osobne elektronske uređaje. Uz posebno kreiran efekat rasprsnute mikrokapljice na polikarbonatnom oklopu, svaki pametni telefon je jedinstven i osoban. 

Zadovoljavajući različite ukuse osoba, njihovu potrebu da budu drugačiji i činjenicu da su pametni telefoni danas ne samo osobni hubovi nego i modni detalji, dizajnerski tim kompanije HTC je iskoristio proces nanošenja boje koji tretira svaki telefon kao umjetničko platno. Koristeći posebno dizajnirane raspršivače, različite postavke pritiska i viskoznosti, uspjeli su stvoriti predmet koji ne samo da izgleda drugačije, nego je jedinstven na tržištu. 

 

Uz ponudu različitih boja – ”Stratus White Remix” uz dvobojne mikroraspršene kapljice i ”Graphite Gray Remix” sa zlatnim mikroraspršenim kapljicama za Desire 630 i 825, te ”Graphite Grey and Solid Stratus White” blok boja za Desire 530, ovi telefoni omogućavaju nešto osobno za svakoga. 

 

Imajući na umu da korisnici žele prilagoditi svoj stil i predvidjeti trendove, dizajneri su stvorili dvobojne ”snap on” oklope koji se mogu rastaviti na dijelove, kratku uzicu inspirisanu ručnim trakama na vrećicama, te preko 25 000 tema koje omogućavaju promjenu boja i promjenu pozadine uređaja na temelju vaših najdražih fotografija. 

 
“HTC je stekao svoju reputaciju kombinirajući vodeći dizajn sa pametnim značajkama”, rekao je Chialin Chang, Predsjednik prodaje u kompaniji HTC. “Međutim, morali smo stvoriti nešto drugačije za korisnike koji smatraju svoje telefone modnim dodacima, a također žele personalizaciju i individualnost. Zbog toga predstavljamo jedinstveni Desire uređaj kao nijedan do sada”. 
 
 
Zvuk, baš onakav kako i treba da zvuči
Ne, nije riječ samo o dizajnu. Zvuk je također iznimno važan te, iako je izbor muzike veoma osobna stvar, potražnja za visokim kvalitetom zvuka je nešto što svi dijele. Desire 630 i 825 garantiraju bogatiji i dinamičniji muzički doživljaj uz ”Dolby Audio™” tehnologiju sa certificiranim ”Hi-Res Audio-om” i HTC revolucionalnim ”BoomSound”, kombiniranu sa audio reprodukcijom četiri puta detaljnijom od kvalitete CD-a. Modeli Desire 630 i Desire 825 dolaze sa ”Hi-Res” slušalicama koje omogućavaju visoko kvalitetnu muziku.
 
 
Savršena fotografija 
Uz predviđanja da će svaka mlada osoba tokom života da napravi 25 000 selfie-a, postizanje kvalitete fotografija je također važno, te su ovi telefoni posebno dizajnirani sa prednjom kamerom od 5MP, opcijom automatskog autoportreta te glasovnom opcijom pokretanja autoportreta ”Voice selfie mode”, koji omogućuje fotografisanje bez pritiska na dugme. Integrisana opcija ”Live Make-Up”, koju posjeduju Desire 630 i 825, dopušta uređivanje portreta tako da uvijek izgledate jednako dobro kao i vaš telefon. 
 
 
Precizna inžinjerska izrada se nastavlja sa stražnjom kamerom od 8MP-a na modelu HTC Desire 530 i 13MP koju omogućavaju modeli Desire 630 i Desire 825, te uređenim BSI senzorom koji povećava količinu snimljene svjetlosti, osiguravajući odlične fotografije u bilo koje doba dana. Dodatne značajke, poput ”burst shot” i ”sweep panorama” omogućuju zamrzavanje pokreta te profesionalni izgled fotografija krajolija, dok ”Google Photos” pruža idealno mjesto za vaše fotografije i video zapise. 
 
 
Dobar izgled i osjećaj
Uz telefon koji vam pomaže da se istaknete u mnoštvu, također želite da se osjećate onako dobro kao što i izgledate. Značajka ”HTC Senzor Hub”, integrisana u Desire 825 model vam omogućuje da pratite svoje zdravlje. Uvijek aktivan, ”HTC Senzor Hub” bilježi nivo aktivnosti, geste i dinamične pokrete, omogućavajući statističke podatke koji se mogu automatski povezati na neke od najpopularnijih fitness aplikacija, uključujući ”Runtastic Running & Fitness”, ”Runkeeper”, ”Endomondo Running and Walking” te ”Google Fit”. 
 
 
Dostupnost
HTC Desire 530, 630 i 825 bit će dostupni širom svijeta u trgovinama i online na htc.com od marta 2016. Tačan datum dolaska uređaja molimo provjerite na lokalnom tržištu.
 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.