x

HUMANITARNIM ČOKOVIMA DO GINISA: Memo Haljevac uljepšao dan štićenicima Doma iz Pazarića!

Sulejman Haljevac Memo uveliko održava radionice pod nazivom „Sarajevo, ljubavi moja“. Danas se održava druga radionica u Zavodu za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine u Pazariću čija će se glavna manifestacija održati 14. maja ove godine ispred Sarajevo City Centra.

Štićenici pomenutog zavoda, baš kao i u prošlom druženju, uživali su u izuzetno kreativnom programu. Uz kist i boje, ne nedostaje ni pjesme. Naš umjetnik Memo i ovog puta je okupio sjajnu muzičku ekipu, pa su tako djeci zapjevali Dženan Jahić, momci iz Tribun Benda i Zlaja Princess Krofna.

 

Nisu samo djeca ta koja su oduševljena ovom manifestacijom, nego i direktor Jasmin Ćerimagić, koji nije krio svoje oduševljenje onim što se dešava u njihovim domovima.

 

- Sve ovo je vrlo korisno za djecu da se uključe u projekat. Ova priredba njima mnogo znači u „Pražnjenju“. Svi su u pokretu i plešu, što je vrlo korisno za njih. Pa možda i za ove ljude koji dođu iz drugačijeg života i vide da sve nije bajno i idealno. Meni se posebno dopadaju radionice, ne samo pjesma i muzika. Hvala Memi i njegovim prijateljima, želim im sve najbolje – kazao je Jasmin.

(Express)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.