x

HUMANITARNOG KARAKTERA: Sve je spremno za peti Grand festival!

Peti Grand Festival ove godine je humanitarnog karaktera potvrđeno je za Ekskluziva.ba portal. Pod sloganom ``Budi human``, pjevači pjevaju za djecu kojoj je pomoć, kada je riječ o njihovom zdravlju, neophodna. Festival će trajati tri dana - ponedjeljak 1. i 2. decembar. Dakle, riječ je o dvije polufinalne večeri, a emituju se na Grand i OBN televiziji, dok je finale u srijedu 3. decembra i emituje se na Prvoj TV odnosno na OBN-u  i TV 5 u Makedoniji.

Žiri  je sastavljen od eminentnih ličnosti iz svijeta muzike, sporta, filma.... Ličnosti sa ogromnim kredibilitetom (pjevači, kompozitori, tekstopisci, novinari.....)

 

Festival obiluje brojnim učesnicima, no spisak svih nije objavljen, tako da će tu biti i iznenađenja. Ono što je sigurno jeste da će na festivalu, između ostalih učestvovati: Milica Todorović, Tanja Savić, Darko Lazić, Snežana Đurišić, Mirna Radulović i Davor Jovanović (duet), Dejan Matić, Al Dino, Maja Nikolić, Dušan Svilar, Stevan Anđelković, Topalko, Nemanja Stevanović, Saša Kapor, Jelena Kostov, Katarina Živković i Elvir Uzunović (duet), Slobodan Vasić, Nebojša Vojvodić, Darko Martinović, Mirza Selimović, Koktel bend, Luna, Mina Kostić, Blek Pantersi, Indi, Adreana Čekić...

 

Voditelji festivala će biti: Dragana Katić i Sanja Kužet (scena), te Tihomir Tepić (backstage).

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.