x

Hanka Paldum održala dva koncerta za pamćenje u Slavonskom Brodu!

Kraljica sevdaha Hanka Paldum održala je 8. i 9. marta dva spektakularna koncerta u Slavonskom Brodu, u koncertno-kazališnoj dvorani ``Ivane Brlić-Mažuranić`` gdje je zavladala tolika pomama za ulaznicama za koncert Hanke Paldum povodom Dana žena, da su iz uprave Grada Slavonskog Broda  morali organizirati i reprizni koncert.

Interes publike je bio toliki, da su za drugi koncert, u roku od samo 20 minuta nakon što su ulaznice puštene u prodaju, sve bile  rasprodane! Tako je respektabilna koncertno-kazališna dvorana ``Ivane Brlić Mažuranić`` u Slavonskom Brodu ugostila Kraljicu sevdaha u pratnji njezinog benda dvije večeri zaredom, a građani ne pamte da su ikada ljudi tako čekali u redovima da se domognu ulaznice za neki koncert.

 

``Toliko sam uživala s publikom iz Slavonskog Broda, koji su i 8. i 9. marta pjevali sve moje pjesme s takvim emocijama i žarom, da ću ove koncerte pamtiti još jako dugo. Čula sam da su ulaznice za drugi koncert planule u roku od dvadeset minuta, toliko me ova publika očito iščekivala, jer ovdje nisam održala solistički koncert gotovo 30 godina. Ali zato se vraćam ubrzo, jer su me već iz gradske uprave pozvali da ponovo ovdje nastupim i to za Dan grada Slavonskog Broda u maju,`` kazala je s oduševljenjem Hanka Paldum nakon drugog koncerta.

  

Atmosfera na oba koncerta bila je doista za pamćenje, što nam je potvrdila i sama Hanka Paldum, koju je uz emotivnost i srdačnost publike posebno obradovalo i gostoprimstvo gradonačelnika Slavonskog Broda Mirka Duspare, koji joj je na oba koncerta ukazao posebnu čast  i pridružio joj se na bini, uz prigodne poklone.

 

Ni Hanka nije gradonačelnika ostavila praznih ruku, te mu je uzvratila Sprind kolačima i Vispak kafom Zlatna džezva, uz koju je Hanka gradonačelniku darovala i pravu džezvu s fildžanima.

 

Kako je publika u zboru pjevala i s nogu bodrila svoju miljenicu, Hanku Paldum, oba su koncerta, potvrđuje Hanka Paldum, potrajala skoro tri puna sata.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.