x

Haos u Pinkovim zvezdama: Maja i Zorica se zamalo pobile!

Maja Nikolić ne prestaje sa zajedljivim, pa ponekad i alarmantnim začkoljicama koje upućuje Zorici Brunclik.  Najsvježiji primjer bila je jedna od posljednjih emisija „Pinkovih zvezda“ kom prilikom je Zorica uputila poziv jednom od takmičara da bude njen gost na solističkom koncertu u mjestu koje je blizu stanovanja tog takmičara. 

Naime, dečko je pjevao jednu od Šabanovih numera nevjerovatno dobro da je i sam Šaban ostao bez riječi, pa je Zorica kazala da bi bilo dobro da nauči pjesmu koju ona i Šaban često pevaju zajedno „Kako ti je, kako živiš“. 

 

Na sve to je maja dobacila da bi mogao biti i njen gost jer za „Đurđevdan pjeva na Titovom grobu“. Zoricin odgovor bio da ne sluša Maju, a ova ju je kasnije nazvala bakom Zoricom. 

 

Naravno sve je tokom emisije prošlo u najboljem redu jer je sve lijepo izmontirano i isječeno ali prema riječima sudionika pomenutog rijalitija, tek kasnije je nastao itekako oštar verbalni konflikt između ove dvije srbijanske pjevačice, koji je umalo završio fizičkim obračunom. 

(Express)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.