x

Haris Radmilović na pripremama u Njemačkoj!

Haris Radmilović kao i Anando Agović nalaze se na pripremama u Njemačkoj u Akademici K.O.WEAR Njemačka.

Došli smo na ideju da u BiH otvorimo Akademiju K.O.WEAR Sarajevo u saradnji sa našim prijateljima u Njemačkoj te pružiti iskustva i pokazat da i kod nas u BiH ima talenta za boks i usmjeriti mlade talente na vrhunskom nivou. Trenutno u kampu se nalazimo sa trenerom Bernd Leon sa kojim se spremamo za prestojeće mečeve te koji trenira Leona Bauera za odbranu titule koja je 11.03.2017. u Njemačkoj gdje ćemo i mi biti na manifestaciji.

 

Naši prijatelji Menalie Bauer koja je Alfa i Omega u K.O. WEAR Njemačka je stala iza našeg projekta da se otvori škola boksa i u Sarajevu pod nazivom Akademija K.O.WEAR Sarajevo gdje će moći svi ljubitelji da treniraju uz vrhunske uslove.

 

Kako nam je kazao Anando Agović pripreme su počele u Njemačkoj za prestojeće mečeve te da su uslovi u kojima treniraju na visokom nivou, mogu samo da kažem da su uslovi za trening u kampu K.O.WEAR Njemačka izuzetno kvalitetni i da treniramo dva puta dnevno.

 

Uskoro će u Sarajevo i naš kamp posjetiti trener Bernd Bauer gdje će naši članovi imati priliku da se upoznaju sa tehnikama i vještinama poznatog trenera.

 

Ovim putem se zahvaljujem na pozivu porodice Bauer da nas dvojica boraca iz Sarajeva budemo njihovi gosti.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.