x

Hayat Production u viteškom gradu Bužimu!

Nakon tri prekrasna dana provedena u našoj prelijepo Krajini, možemo zaključiti da je završna manifestacija „Slobodarski dani viteškog grada Bužima“ održana s pažljivo odabranim muzičarima.

Završni koncert u  kombinaciji s gostoljubivim Krajišnicima, dokaz  je da  Krajina ljeti  živi izuzetno dobro, a odziv publike željne ovakvih događaja više je nego sjajan.

Koncert je održan u organizaciji i pod pokroviteljstvom televizije Hayat, a nastupile su zvijezde Hayat produkcije: Mirza Šoljanin, Dinko Kečalović, Mensur Salkić, Adnan Nezirov i Denial Ahmetović, koji su ovom događaju dali lični pečat.

 

Kiša, koja je u jednom momentu nemilosrdno počela padati, nije pokolebala publiku, te je koncert nastavljen u izuzetno dobroj atmosferi pred više od 20.000 posjetilaca.

 

Poseban troiposatni muzički  repertoar u maestralnom izvođenju naših zvijezda ostavio je bez daha prisutne koji su izvođače nekoliko puta vraćali na bis.

Brojne posjetioce koncerta u Bužimu oduševio je i Sulejman Haljevac Memo koji je bio zadužen za voditeljski dio koncerta.

 

Bez ikakve sumnje možemo reći  da je koncert  bio savršena uvertira za nove ideje i druge zanimljive događaje koji okupljaju samo ljude dobre volje i ljude koji vole svoju domovinu.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.