x

Hayat TV najavljuje: Televizijska posla, ZMBT, Večer s Mensurom Salkićem, Maracana

TV POSLA

 

Od večeras (06. juna), petkom od 21:00h u programu “Hayat TV-a” pratite novu emisiju “Televizijska posla”. Riječ je o audiciji u kojoj će, na kraju, dvoje najboljih postati dio hayatovog tima u voditeljskom smislu. Stotine kandidata prijavilo se za ovaj show. Svi kandidati sigurni su u to da su rođeni za posao TV voditelja.  I upravo će nas svakog petka kandidati uvjeravati kakvim sve vještinama raspolažu. U funkciji žirija su  pozanta TV lica: Aida Mahmutović, Igor Todorovac i Fikret Hodžić. Oni će, nakon što se upoznamo sa svim kandidatima  izabrati po dvoje kandidata koji će biti dio njihovog tima. Tih će šest kandidata proći sve testove koje podrazumjevaju radi na terenu, intervuje, sva ona  iznenađenja s kojima se zapravo susreću lica sa malih ekrana. U ovoj ćete emisiji moći bliže prići odnosima samih članova žirija među sobom, a tokom audicija kandidate očekuju i iznenadna gostovanja poznatih lica bh. javnosti. 

MENUSUR SALKIĆ

 

Sutra (07. jun) od 20:00 sati u programu Hayat TV-a možete pratiti finale šeste sezone showa “Zvijezda možeš biti ti”. A u nedjelju od 21:00 sat, dva sata zabave očekuje vas uz pobjednika showa ZMBT6 Mirzu Salića. Uz bend “Neboder” gosti emisije su i Halid Bešlić, Denial Ahmetović, Emir Merjemić, Fahrudin Pecikoza, Ahmed Švrakić i drugi. 

 

ZMBT 7

Počele su i prijave za audicije sedme sezone showa “ZMBT”. Svi zainteresovani kandidati mogu to učiniti putem maila [email protected] ili telefonom 033/ 492 921. Svi zainteresovani trebaju dostaviti svoje ime i prezime, datum rođenja grad iz kojeg dolaze te  kontakt telefon.Raspored snimanja audicija je sljedeći: 

11. jun - Sarajevo (STUDIO Hayat TV-a sa početkom u 11h)

18. jun - Zenica (Hotel Internacional sa početkom u 12h)

20. jun - Bihać (Kulturni Centar Bihać sa početkom u 14h)

23. jun - Konjic (Garden City Konjic sa početkom u 12h)

25. jun - Tuzla (BKC sa početkom u 12h)

 

Iz Hayata poručuju da spisak održavanja audicija nije konačan!

 

MARACANA

Još jedna nova emisija u programu “Hayat TV-a” očekuje vas u četvrtak 12. juna. Napoznatiji stadion na svijetu “Maracana” mjesto je gdje će debitovati naša nogometna reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Na istom stadionu igra se i veliko finale. Vođeni tim činjenicama emisija koju priprema sportska redakcija “Hayat TV-a” nosi upravo to ime “Maracana”. 

U hayatovoj “Maracani”, koja će se emitirati sve vrijeme svjetskog prvenstva, u danima kada su utakmice, počevši od 12. juna, i to u prvom krugu takmičenja u terminu od 17:00 sati, a u drugom krugu takmičenja od 19:30 sati, imate priliku da, pored priča sa lica mjesta iz Brazila od našeg dopisnika, uz našeg stalnog stručnog komentatora u studiju, Kemala Alispahića, pratite analize utakmica predhodnog dana, najave utakmica za tu večer, s posebnim akcentom na naše “Zmajeve” u danima kada igra reprecentacija Bosne i Hercegovine. Odgovorićemo šta gledatelji mogu očekivati od svake utakmice, gdje su prednosti, koje su mane određenih ekipa, kritikovati ali i pohvatili potrebno. Urednik i voditelji Seid Teftedarija. “Vidimo se u Maracani od 12. juna u 17:00 sati” - poručuju iz Hayat TV-a. 

 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.