x

Historijski događaj za SK Bosnia Teplice : Mladi talenat Jiří Baran je nominovan u reprezentaciju Češke republike!

Teplica SK Bosnia Online EU Teplice. Nedavno je potvđena informacija o nominaciji mladog talenta kluba SK Bosnia Online EU Teplice na oficialnom webu saveza Češkog nogometa na pjesku. Igrač Jiří Baran je nominovan u širi kadar reprezentacije Češke republike u nogometu na pjesku u narednom duelu protiv Slovače reprezentacije koji će se odigrati u dva dana 11.7. i 12.7.2015 u Slovačkoj.

Igrač Jiří Baran je od svojih 16 godina u klubu SK Bosnia Online EU Teplice i nakon velikog truda i rada je prva sjajna vijest iz saveza Češkog nogometa na pjesku potvđena i Jiří Baran je novi reprezentativac Češke republike i prvi igrač kluba SK Bosnia Teplice koji je u reprezentaciji Češke republike Beach Soccer (Nogomet na pjesku).

 

Baran je odigrao sezonu najelitnije superlige nogometa na pjesku u Češkoj republici sa svojom ekipom SK Bosnia Online EU Teplice koja je jedna od četri najače u Češkoj republici u nogometu na pjesku.

 

,, Sa nominacijom našeg igrača sam jako zadovoljan. Baran je veliki talenat. Mlad igrač koji ima pred sobom sjajnu karieru velike mogučnosti i ponosan sam na njega i za cjeli klub SK Bosnia Online EU Teplice mogu samo reči da je to jedna divna vijest koja nam daje snagu i volju dalje istrajati u ovom radu i nadalje produkovati veoma kvalitetne igrače kojim ćemo pružati maximalne mogučnosti da se izgrade u profesionalce trudom i radom svojim.

 

Baran je jedan od dokaza da je to moguče. Više informacija ćemo objaviti putem press konferencije čim budemo imali detaljnije informacije o nominaciji Barana i naravno će naš stručni štab da prati njegov rad u reprezentaciji Češke republike. ´´ izjavio je predsjednik Tepličkog kluba SK Bosnia Online EU Adnan Beganović. Baran je dalje postao ličnost turnira BOE FUTSAL CUP TEPLICE koji je pod zaštitom grada Teplice i uskoro sprema svoje treče godište postojanja.

Više informacija o nominaciji igrača Jiří Baran ćemo vam objaviti uskoro.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.