x

Honda CBR500R dotjerana za sljedeću sezonu!

Tri godine nakon što je otkrila aktualni CBR500R Honda je odlučila pomladiti izgled ovog sportaša. Obnovljeni motocikl Honda će predstaviti u Americi na AIMExpo izložbi, a do tada tu su prve teaser fotografije da nam pobude zanimanje…

Honda je obnovila svoj model CBR500R. Osvježeni sportaš manjeg obujma premijerno će biti otkriven na AIMExpo-u, a teaseri koje je Honda objavila donose nam prvi pogled na ono što nas očekuje. Kada se pozabavimo svjetlinom teasera koje je Honda objavila iz njih isplivaju konture motocikla prema kojima vidimo da je on sada dobio novi oklop, a drugačiji je i ispuh dvokotača.

 

Preoblikovala je Honda i svjetlosne sklopove ovog modela, a oni uz drugačiji oblik donose i LED tehnologiju. Za očekivati je da vizualne preinake prate i one na tehničkom planu. Tako možemo očekivati revidirani pogonski sklop, a uz njega vjerojatno ide i dotjerana ciklistika, te ovjes i kočioni sustav. Modernizirana bi trebala biti i elektronika, no što je sve Honda dotjerala znat ćemo kada motocikl bude službeno otkriven.

 

Izvor: automotoportal.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.