x

Hookah Bar Argelini na Dolac Malti u potpuno novom ambijentu: Najekskluzivnije mjesto u gradu sija još više!

Ovoga ponedjeljka, 03. aprila Hookah Bar Argelini na Dolac Malti je upriličio gala noć, a povod za jedan divan događaj je bio novi ambijent. Hookah Bar Argelini će u novom ruhu pomjeriti granice ekskluzivnih događaja, a za svoje vjerne posjetioce nastavlja pružati ugodan komfor, neovisno da li ćete se tamo uputiti tokom dnevnog ili noćnog termina. 

Hookah Bar Argelini - Malta

Zmaja od Bosne 97

+38762758411

Uz spektakularan vatromet i veliku zainteresiranost Sarajlija, Hookah Bar Argelini na Dolac Malti je upriličio gala veče povodom novog ambijenta. Posjetioci i ljubitelji nargile će moći uživati u potpuno novom izgledu već svima poznatog okupljališta i mjesta koje je postalo broj 1. za izlazak. Također, to što tamo viđamo veliki broj poznatih lica potvrda je uspješnosti ovog objekta, koji pruža mogućnost uživanja u najboljoj nargili u gradu. 

 

Hookah Bar Argelini u narednom prriodu obećava sjajne događaje, a već sinoć svi prisutni su uživali uz live svirku, što je dodatno doprinijelo ionako fenomenalnoj atmosferi. Pozitivna energija i osmijeh na licu svih prisutnih jasno su govorili koliko je vladala divna noć. Dakle, topla preporuka za sve vas jeste da uživate u svemu što vam Argelini sprema. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.