x

Hookah bar Argelini otvorio svoja vrata na Dolac Malti!

Novo mjesto za provod, koje će vas potpuno očarati. Naime, u subotu 22. novembra na Dolac Malti je otvoren Hookah bar Argelini, koji pruža potpuno novi vid provoda. Dosta Vam je klasičnih zabava na jednim te istim mjestima? Gledate cijelo vrijeme iste osobe u istim objektima? Željni ste promjene? Idealno rješenje za Vas je upravo Hookah bar Argelini, koji je pored objekta na Stupu otvorio vrata i na Dolac Malti. 

Hookah Bar Argelini - Malta

Zmaja od Bosne 97

+38762758411

Idealno mjesto za sve sa potpuno novim vidom zabave u gradu nudi originalne provode, na koje nećete ostati imuni. Hookah bar Argelini vam omogućuje nešto sasvim novo, što nijedan objekat ovoga tipa nije obezbijedio, a to je specijalna nargila naručena iz Njemačke,neobičnog imena Brohood.

 

Argelini je jedan od svjetskih vodećih duhanana na tržištu, visoko kvotirani, a prvi put u BiH nudi Brohood nargilu, sa specijalnom glavom i crijevom. Ono što je bitno naglasiti jeste da je intenzivan ukus zagarantovan sve vrijeme, bez mogućnosti da se duhan upali i nargila bude ``fuj``.

 

Ambijent Hookah bara Argelini odiše savremenim dizajnom i jako prijatnim za sve posjetioce. Nesumnjivo je da svaki posjetioc koji dođe bude očaran ambijentom i ljubaznošću osoblja, kao i odličnim ponudama, pa je vaš povratak zagarantovan.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.