x

Horor na autobuskoj stanici u Tuzli!

Večeras se u Tuzli tačnije u mjestu Sjenjak dogodila se  saobraćajna nesreća u kojoj je povrijeđeno nekoliko ljudi.

Prema izjavama očevidaca, sve govori kako se vjerovatno nesreća dogodila tako što je vozač automobila škoda octavia iz suprotne trake izgubio kontrolu i ”zabio” se u kiosk uz punu stanicu ljudi.

Navodno je bilo u pitanju takmičenje “uličnih trkača” na pravcu prema Siminom Hanu, a ulijetanju je prethodio sudar s automobilom marke golf 5.

Na mjesto nesreće je došlo više vozila hitne pomoći, i nastala je opšta gužva na cesti. Policija je takođe stigla na mjesto nesreće, a obaviješten je i dežurni tužilac..

Prema prvim informacijama, u tuzlansku bolnicu, na Ortopediju, prevezeno je četvero ljudi, a o težini njihovih ozljeda zasad nema više informacija.

- U nezgodi su učestvovali vozači S. Derviš koji je upravljao škodom octaviom i K. Nihad koji je vozio golf 5. Kretali su se iz pravca Slavinovića ka centru grada, kada je došlo do kontakta između vozila, pa je jedno (Škoda) prešlo na suprotnu stranu i udarilo u kiosk na atobuskoj stanici, udarivši i građane koji su se tu zatekli – kazali su iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona!

Izvor:Doznajemo.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.