x

Hotel Bjelašnica upriličio ubjedljivo najbolji prvomajski program: Dnevna i večernja zabava za sve!

Mjesto koje jednostavno plijeni pažnjom - Hotel Bjelašnica, kao uvijek, tako i povodom prvomajskog praznika bio je originalan te upriličio definitivno najbolju zabavu, kako u dnevnom, tako i u večernjem terminu. 

Hotel Bjelašnica Wellness & Spa

Babin do

+387 33 976 921

Dječja igraonica, sportski turniri u bilijaru, šahu, stolnom tenisu, pokeru, čovječe ne ljuti se, domino, samo su dio dnevne zabave iza nas, dok je neizostavan dernek bio u Grizzly Pubu. 

 

Naime, Hotel Bjelašnica je proteklog vikenda, povodom Praznika rada posjetio veliki broj gostiju, koji su uživali u posebno osmišljenom programu. Naravno, tu su bile Sarajlije, ali i veliki broj onih iz drugih gradova BiH, a interesantna stvar da je bilo dosta turista iz Crne Gore. 

 

Nešto lošije vrijeme nije pokvarilo zabavu u Hotelu Bjelašnica, jer se itekako zabavljalo u zanimljivom programu. Naravno, mnogi su jedva dočekali noć kada se u Grizzly Pubu dernečilo uz Seada Hodžića i Amira Karahasanovića. Ekipa je napravila vrhunsku atmosferu, dok je Hotel Bjelašnica sve začinio jedinstvenim i neodoljivim ponudama.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.