x

Hotel Rekić u Bihaću idealan za odmor i svadbene ceremonije!

Hotel Rekić u Bihaću, koji se nalazi u ulici Ribarska bb idealno je mjesto za odmor, ali i svadbene ceremonije, budući da se u okviru hotela nalazi moderno opremljen svadbeni salon. Ekskluzivni prostor sa moderno opremljenim sobama i kupatilima uspio je Hotel Rekić svrstati u sami vrh kada je u pitanju ne samo Bihać, već i zapadni dio BiH. 

Hotel Rekić

Ribarska 1, Bihać 77000, Bosnia and Herzegovina

+387 37 350-200

Hotel Rekić u Bihaću nudi tradicionalnu eleganciju i vrhunsku uslugu koja garantuje nezaboravno iskustvo. Svakim danom nastoji da poboljša svoje usluge i uvodi novitete za svoje stalne goste i one koji će to tek postati.

 

Hotel Rekić se nalazi u neposrednoj blizini središta grada, ali su ipak zadržali svoju privatnost za miran i ugodan boravak. Hotel se nalazi na sjecištu dva magistralna puta Sarajevo-Zagreb i Banja Luka-Zagreb.

 

Sobe

 

Hotel raspolaže sa smještajnim kapacitetom sa 31 moderno opremljenih soba od toga: 5 apartmana, soba za mladence, 6 trokrevetih i 19 dvokrevetnih. Sve sobe su opremljene modernim, visokokvalitetnim te udobnim namještajem. U sklopu sobe je kupaonica, grijanje, klima, kablovska TV, wifi i minibar. Kupaonice su opremljene sa tuš kabinom, fenom za kosu.

 

Svadbeni salon 

 

Hotel Rekić Vam pruža mogućnost organiziranja svadbi, rođendana, konferencija i drugih promotivnh kampanja te seminara u novootvorenom svadbenom salonu smještajnog kapaciteta 350 osoba. U sklopu ove ponude je i iznajmljivanje limuzine za razne prigode.

 

Restoran 

 

U sklopu hotela se nalazi restoran kapaciteta od 100 mjesta. Restoran Vam nudi raznovrsna jela kako domaća tako i internacionalne specijalitete.

 

Kontakt

 

E-mail: [email protected], [email protected]    
Telefon: +387 37 350-200
Web: 
http://hotelrekic.com/
Facebook: 
https://www.facebook.com/Hotel-Reki%C4%87-409793542438832/

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.