x

Hrvatica čisti i kuha svom mužu dok je on - u školi !

 

Ona ima 43 godine, a njemu je 16 i tek je u pubertetu. Austrijski par, Hrvatica Renata Juras i Ervin Unterlehner, koji je šokirao javnost svojom vezom, sada uživa u braku. Nekadašnja trenerica rukometa se početkom septembra vjenčala s bivšim učenikom, a prije dva mjeseca rodila je Ervinu kćer.

Podsjetimo, par je svojom vezom izazvao kontroverze. Još prije tri godine  u javnost je procurila priča da je trenerica imala seksualne odnose s tada 13-godišnjim učenikom. Renata je `zaradila` prijavu za zavođenje maloljetnika, izgubila posao, a osuđena je na 22 mjeseca uvjetnog zatvora. Unatoč svemu par je odlučio ostati zajedno.

- "Ervin se diže u 6 ujutro i odlazi u školu. Ja sam doma s našom bebicom, pospremam i kuham mu ručak. Iako mu je 16 Ervin je vrlo ozbiljan i zreo mladić. Želi se zaposliti kako bi privređivao za svoju obitelj, no svjestan je toga da prvo mora završiti srednju školu" - ispričala je Renata za Bild.

Pohvalila se kako je Ervin bio uz nju dok je rađala.
- "Priznajem da sam u početku bio nervozan i nisam znao što da radim. No tu je bila Renata, koja se izvrsno snašla obzirom da joj je to treće dijete. Nakon dva sata trudova na svijet je došla naša kćerkica. Pucao sam od ponosa" - kaže Ervin.

Renata iz prvog braka ima dvije kćeri, stare 21 i 16 godina. Ervin kaže da su mu one poput prijateljica te da vrlo rado čuvaju njegovu kćer. 
Njemački novinari upitali su Renatu je li razlika u godinama prepreka i mislili li da je ipak prestara za Ervina:

- "Godine, prepreka?! Nikako! Ljubav ne poznaje ograničenja, a to je ono što je bitno" - zaključuje Renata. 

Izvor:24sata.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.