x

Husqvarna u Milanu otkriva tri cestovna motocikla!

U vrijeme vladavine BMW-a Husqvarna je napravila iskorak i s blatnjavih puteva izašla na asfaltirane površine. Prelaskom u KTM-ovo vlasništvo takvi motocikli nestali su sa scene i činilo se kako će tako i ostati. Austrijanci ipak nisu toliko destruktivni kolik se mislilo jer će nam sljedećeg mjeseca u Milanu predstaviti čak tri cestovne Husqvarne…

Husqvarna u Milano doprema tri cestovna dvokotača. Oni možda nisu nastavak onog što je BMW započeo nakedom Nuda 900, ali je svakako pokazatelj u kojem će se smjeru kretati razvoj ovog branda. Husqvarna u Milanu otkriva novi supermoto FS 450. Uz njega na EICMA će doći i tri studije od kojih će jednu pokretati jednocilindraš velikog obujma. Taj agregat bit će upakiran u cestovnjak nakrcan vrhunskim komponentama i najnovijom tehnologijom.

 

Druga dva koncepta tu su da bi prezentirala novih tehnoloških rješenja i materijala, te pokazala kako bi mogli izgledati budući dvokotači ovog branda. Hoće li se Husqvarna bazirati samo na supermoto primjerke ili će ponovno krenuti putevima koje su počeli stvarati Nuda, Strada i Terra tek valja doznati.

 

Izvor: automotoportal.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.