x

I zvijezde borave u hotelu Espana!

Vrhunski opremljen, novoizgrađeni Hotel Espana sa 4 zvjezdice, odiše udobnošću i luksuzom, a nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji na adresi Ive Andrića bb, 71123 Istočno Sarajevo. Izuzetna ponuda smještaja obezbjeđuje jedinstveni dizajn i neprevaziđenu udobnost. Potpunom užitku doprinosi savremeni enterijer hotela, uređen po evropskim standardima. Nije tajna kako su ovaj luksuzno opremljen hotel već posjetile neke od poznatih zvijezda, a posljednja u nizu jeste Mia Borisavljević, koja je vikend iza nas uživala u čarima koje Hotel Espana pruža.

Hotel Espana

Ive Andrića bb, 71123 I.Sarajevo, BiH

+387 70 350 -850

Smještajne jedinice hotela Espana će Vam pružiti nesvakidašnji ugođaj boravka u okruženju koji odiše jedinstvenom elegancijom i stilom. Spoj modernog enterijera i dizajna,  umirujućih pastelnih boja, sa najsavremenijom tehnologijom, pružiće Vam prijatno mjesto za odmor, nakon poslovnog dana ili istraživanja grada.

Sve sobe i studio apartmani opremljeni su visokokvalitetnim, antialergijskim i antibakterijskim madracima, kontrakt podnim podlogama što ispunjava sve evropske standarde. U svim sobama nalaze se protivpožarni S.O.S. alarmi i detektori dima. Sobe posjeduju: LCD, klima uređaje sa mogućnošću induvidualnog korištenja, segment sa udobnom garniturom za sjedenje koja garantuje odmor i opuštanje., telefon, Wi-Fi, tuš kabine, bidee, fen za kosu. Paleta proizvoda za ličnu higijenu, je posebno dizajnirana i sa ličnim pečatom hotela, bazirana na prirodnoj tehnologiji kako bi zadovoljila potrebe svih korisnika.

Jednokrevetna soba

Intimnije ali opremljene sa svim sadržajima, ove sobe su idealne za one goste koji se ne zadržavaju dugo i čiji je cilj efikasno obavljanje poslova, kao i za one koji žele sami svoj mir i potpuno opuštanje.

Cijena - noćenje sa doručkom 79,00 KM
U cijenu nije uračunata boravišna taksa i osiguranje.

Soba sa francuskim ležajem

Za one koji vole komfor i prostranstvo, idealno kako za jednu, tako i za dvije osobe, ove sobe pružaju maksimalnu udobnost.

Cijena - noćenje sa doručkom: 129,00 KM

Dvokrevetna soba

Za one koji vole komfor i prostranstvo, za one koji vole da uživaju dok rade, idealno kako za jednu, tako i za dvije osobe, ove sobe pružaju maksimalnu udobnost.

Cijena - noćenje sa doručkom 129,00 KM
U cijenu nije uračunata boravišna taksa i osiguranje.

Studio apartman - sa francuskim ležajem ili sa dva odvojena ležaja

Studio apartman, veći od standardne sobe, odiše prijatnošću komforom, praktičnošću i umjetničkim šarmom koji goste ne ostavlja ravnodušnim. Pruža osjećaj maksimalne udobnosti i potpune privatnosti. Za sve one koje opušta pogled na grad, studio apartmani posjeduju i prostrane balkone. Kombinujući intiman i elegantan dizajn sa modernim pogodnostima, studio apartmani nude neosjetan prelazak iz poslovnog ritma u opuštanje.

Cijena - noćenje sa doručkom: 139,00 KM

Trokrevetna soba

Trokrevetna soba je komforna, prostrana i idealna za porodične posjete. Dolazi u kombinaciji francuski ležaj + 1 odvojeni lažaj ili 3 odvojena ležaja. Takođe, za lijep pogled na naš grad, soba ima i balkon koji će Vam zasigurno pružiti dodatni osjećaj uživanja i opuštanja.

Cijena - noćenje sa doručkom: 175,00 KM

Četverokrevetna soba

Luksuzno opremljena soba, sa istančanim ukusom, pruža siguran osjećaj udobnosti. Mogućnost kombinacije 2 francuska ležaja ili 4 odvojena ležaja, ova soba je idealna smještajna jedinica za porodične posjete.

Cijena - noćenje sa doručkom: 220,00 KM

Adresa i kontakt:

Ive Andrića bb, 71123 I.Sarajevo, BiH
Recepcija: +387 70 350 -850
Faks: +387 70 350 - 852
Office: +387 70 350 - 851
Email: [email protected]
Web stranica: http://www.hotel-espana.net/index.html

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.