x

IBC 2014: Canon postavlja nove standarde!

Canon je objavio detalje svog učešća na IBC-u, vodećem svjetskom multimedijskom i broadcasting sajmu koji se održava u Amsterdamu. Na IBC-u Canon je izlagač više od tri decenije, a ove godine će izložiti kompletnu liniju broadcast rješenja i tehnologija, uključujući nedavno najavljeni CN7x17 KA S prvi kino-objektiv sa servo pogonskom jedinicom.

Prateći rastuću potražnju potrošača za ultra HD rješenjima, nikad nije bio veći fokus na izradi rješenja i opreme koji će savremenu profesionalnu produkciju, tehnologiju i emitovanje podići na još veći nivo. Tako će posjetioci Canon izložbenog prostora imati priliku upoznati se s kompletnom linijom najsavremenijih Canon rješenja, testirati opremu kroz live demonstracije – uključujući 4K referentne studijske monitore.

 

 “Imali smo priliku vidjeti neke dramatične promjene u industriji ove godine i naše ovogodišnje prisustvo na IBC-u je odraz tih promjena’’, izjavio je Kieran Magee iz Canon Europe, dodavši: “Ljestvica kvalitete se podiže iz godine u godinu. Canon je na čelu kreativne industrije, pružajući proizvode i rješenja koja profesionalci trebaju, jer i oni postavljaju nove standarde svaki dan’’.

 

Dokaz predanosti kompanije Canon u pružanju beskompromisno najkvalitetnijih  kreativnih proizvoda i rješenja jeste i činjenica da će posjetioci imati priliku testirati proizvode iz široke Canon palete profesionalnih objektiva i fotoaparata, tehnologija i kompletan portfolio napredne optike. Medijski profesionalci će moći testirati više od 100 objektiva različitih vrsta i žarišnih dužina, od ENG do EF kino-objektiva. Također, bit će dostupna kompletna linija kamera X-serije, uključujući nedavno najavljene XF205 i XF200, kao i proizvode iz serije Cinema EOS.

 

Za dodatne informacije, molimo posjetite http://cpn.canon-europe.com/  

 
ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.