x

ICON A5 je kao sportski automobil, ali s krilima!

Posjedovati i letjeti s vlastitim privatnim avionom postalo je lakše no ikad (ako ste financijski sposobni naravno).

Jedan od većih problema posjedovanja privatnog aviona jer zbrinjavanje istog u hangarima nekog aerodroma, što nije nimalo jeftino. Zamislite samo da vaš avion može biti kod vas kući, u garaži pored vašeg SUV-a. ICON A5 može upravo to zahvaljujući svojim preklopnim krilima, te se lakoćom može skladištiti, i transportirati na običnoj prikolici.

 

Znate li što je možda još bolje od toga? Iako možete uzletjeti s piste, ona vam zapravo ne treba da bi uzletjeli, samo ga ubacite u vodu kako da je običan jet-sky i poletite s vodene površine – genijalno zar ne?

 

Interijer izgleda kao nešto što biste pronašli u sportskom automobilu, a ne sićušnom zrakoplovu, komplet oprema počevši od GPS-a, pa čak do MP3 priključka za slušanje glazbe – dizajn ni ne treba komentirati, prilažemo sliku.

  

Ovakvo zadovoljstvo koštat će vas nekih 189,000 dolara (1.19 milliona kuna), pa vjerujemo kako ih nećemo prečesto sretati na našim cestama, ni zrakom, ali to ne znači da nećemo ugledati pokoji primjerak “usidren” u nekoj od luksuznih luka.

 

Izvor: Automobili.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.