x

IGBALA BIJESNA: Razvest ću se od Ekrema!

Igbala Jevrić je nedavno, kad je čula da je snimio pornić u Beogradu, prebila svog muža Ekrema, a uskoro će izgleda i skroz dići ruke od njega. Kako Kurir otkriva, Ekremova supruga više ne može trpiti njegovo bahaćenje po Beogradu, dok ona i njihova četiri sina u Njujorku i ne znaju tačno gdje je on, s kim je i šta važno ima raditi mimo njih.

- Ovoga puta mi je prekipjelo. Razvest ću se od njega! Ovo nije za igru. On ima ženu, ima djecu ovdje u Njujorku - požalila nam se Igbala kad smo je upitali za muža, a onda nastavila:

- Ekrem je u Evropi, ne znam ja šta on radi tamo! U Americi je bio samo deset dana i kaže mora se vratiti u Beograd, jer ima koncerte. Zvao je i mene da pođem, gou tugeder, kaže, nisam htjela, nemam rašta!

Iako se pročulo da će Igbala ući na „Farmu 5“, ona kaže da ne planira put Srbije.

- Ne mogu ja da ostavljam djecu, posao... Kakav šou-biznis, okej je bilo dok je Ekrem bio na „Farmi“ i sve to, ali ovo sad više nema smisla. I taj Čupo Kalač neće da se javi na telefon, isključio se, ja više ne znam čime se oni tamo bave. Muž mi se javi, pita šta se radi, ali ne može tako, ma, podnijet ću zahtjev za razvod sto posto - ogorčena je Igbala.

Izvor:kurir/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.