x

IMA LI SPASA? Jelena Đoković napokon se oglasila oko razvoda!

Iako svjetski mediji ne prestaju brujati o bračnoj krizi Jelene i Novaka Đokovića koji je o tome dao izjavu za medije, supruga slavnog tenisača sve do sada nije se imala potrebu izjašnjavati.

Izjasnila se Jelena Đoković ipak putem društvenih mreža, i to fotografijom na Instagramu na kojoj ona i Novak zagrljeni, raspjevani i rasplesani slave u većem društvu.

 

Da Novak ima nekih problema, šuškalo se sredinom ljeta kada je ispao u trećem kolu Wimbledona, a njegova je supruga sama otputovala na daleku destinaciju. Tek je kasnije za Dailyrecord.co.uk izjavio:

 

‘Na Wimbledonu se nije radilo o fizičkom problemu, nije kriva nikakva ozljeda. Riječ je o nečemu kroz što sam prolazio u privatnom životu. Svi mi imamo privatne probleme i suočavamo se s različitim životnim izazovima. To su stvari s kojima se moramo susresti i koje moramo prevladati da bi napredovali kao ljudska bića. To smo riješili. Život ide dalje kao i sve ostalo’.

 

A Jelena Đoković je sve rekla fotografijom... (Slika br. 2.)

 

Brak Jelene i Novaka na van je izgledao poput bajke, prepun poštovanja i ljubavi, a osobito nakon što su u listopadu 2014. postali roditelji sinčića Stefana. Prve nevolje dale su se tek naslutiti u martu ove godine kada se pisalo da je Novak u ljubavnoj vezi s poznatom holivudskom glumicom Deepikom Padukone, što je on odmah odlučno demantirao izjavivši da je ona prijateljica i njemu i Jeleni. Samo će vrijeme pokazati hoće li prilika koju su dali braku nakon novih razmirica uroditi plodom.

(Story.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.