x

INCIDENT U SARAJEVU: Psihički oboljeli mladić vrištao i napadao prolaznike kod Vječne vatre!

Prolaznici u sarajevskoj ulici Maršala Tita kod Vječne vatre, bili su danas svjedoci nemilog prizora u kojem je očito psihički nestabilna osoba vrištala, pokazivala agresivnost prema prolaznicima i zaustavljala saobraćaj, javlja reporter bh. novinske agencije Patria (NAP).

Danas u poslijepodnevnim satima, mladić, za kojeg uposlenici okolnih prodavnica kažu da ima nadimak Ćiro te da je od ranije poznat policiji, izlazio je na kolovoz ispred vozila u pokretu, vrištao na vozače i prolaznike. Mučna scena, kako saznajemo, trajala je više od 15 minuta, a niko od policije se nije pojavio.

Jedan od građana je napravio snimak na kojem se vidi samo dio incidenta koji je izazvao, a nešto ranije, kako saznajemo, došlo je i do fizičkog obračuna sa mladićem koji je reagirao na njegovo agresivno ponašanje.

U jednom trenutku, psihički oboljeli mladić udara rukama u semafor te leži na cesti. Uposlenici prodavnica u ovom dijelu grada kažu da je isti mladić, za kojeg ističu da je i narkoman, i ranije bio agresivan i da im često pravi probleme.

- Pozovemo policiju, ali oni ga odvedu pa se on vrati. Očito ga neko drogira, jer pokazuje ogromnu snagu kada ovako vrišti i luduje – kazala nam je jedna od radnica, javlja reporter Patrie.

 

Izvor:Depo.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.