x

INTERVIEW20 & BHT1- DRAGAN MARKOVIĆ: “Ne smijemo se previše zanositi, moramo ostati na zemlji.”

“Očekujem prolazak u drugi krug, to mi je sad prevashodno prvi cilj, a
onda ćemo vidjeti koga ćemo dobiti. Teško je raditi prognoze, ne znamo
na koga idemo u tom drugom krugu ako prođemo.  Već drugi krug je veliki
uspjeh, a onda se borimo za nešto više.”

Na upit urednice Sanele Prašović Gadžo koje taktike je za ove pripreme koristio, kako je pripremao ekipu i da li će nam vremenski uvjeti u Kataru stvarati probleme, da li naši igrači imaju dovoljno vremena da se prilagode svemu tome, Marković je odgovorio:

 

"Postoji jedna faza aklimatizacije. Ja volim igračima reći: kako nama, tako njima. Onda je bilo puno priče oko rasporeda. Ma kakav raspored da bude, moraš igrati sa svima, nema taktiziranja. Nema alibi priče: bilo mi vruće pa nisam mogao. To ne postoji. Mi smo uspjeli da za kratko vrijeme razvijemo tri odbrambene formacije, što je jako teško. U zadnje dvije godine igrali smo sa dvije, sad uključujemo treću tako da možemo odgovoriti na sve postavljene zamke protivnika. Tako da smo sad ozbiljnija, zrelija reprezentacija, malo smo duže zajedno."

 

A evo i koju poruku je Dragan Marković uputio svima onima koji će ispred malih ekrana bodriti rukomentnu reprezentaciju BiH: “Budite uz nas nećemo vas sigurno razočarati, što moji igrači vole da kažu: Ostavit ćemo srce na terenu.“

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.