x

INTERVJU / Aca Lukas: Moram da dođem sebi, izgubio sam porodicu sa 50 godina!

Proteklog vikenda kao bomba odjeknula je vijest da je Aleksandar Vuksanović poznatiji kao Aca Lukas, pretukao svoju bivšu suprugu Sonju. On je priznao da ju je pretukao, a kako je u jutarnjem programu na Televiziji Pink priznao, to je uradio samo da bi izbjegao pritvor.

- Bio sam u jutarnjem programu pre 10 minuta i tada se završila moja priča o Sonji Vu - rekao je kratko Lukas i dodao:

 

- Vama je sve ispričala vaša voditeljka, vjerovatno vam je rekla da sam tukao ženu i prije nego što se sve dogodilo - insinuirajući na prijateljicu njegove bivše supruge, Dajanu Paunović.

 

Nakon što su ga uvjerili da sa Dajanom nisu razgovarali o njemu, folker je ipak pristao da za Pink.rs prokomentariše svoju trenutnu situaciju. 

 

- Od kad sam se razveo, za nastupe me traže jednako kao i prije toga, ali me jure ribe, u pi*ku materinu! Pomislio sam da sam ljepši - našalio se pjevač.

 

Kako je sam priznao, on i dalje ima dosta obožavateljki koje mu se non-stop pišu.

 

- Od obožavateljki se branim isto kao i do sad što sam se branio. Ja sam Aca Lukas, ja nisam barska dama. Sada imam plan da prvo dođem sebi pošto je ovo veliki šok za mene, ja imam skoro 50 godina i nisam planirao da u 50 godina ostajem bez porodice, nažalost - rekao je on.

 

Pjevač je istakao da je novonastala situacija priličan šok za njega, a da to što je sad u centru pažnje svih medija ne smeta toliko njemu, koliko pogaša njegove najbliže.

 

- Aca Lukas koji je jedan od najpopularnijih pjevača, da ne kažem, najpopularniji pjevač je zauzeo sve naslovne strane časopisa, što i nije nelogično kad je najpopularniji, ali znate šta je nelogično, što ni na jednoj naslovnoj stranici to što piše nema veze sa onim što on radi. Meni to u principu ne smeta, ali meni smeta to što ljudi koji su u mojoj okolini potpadnu pod to, njih to pogađa - završio je Aca Lukas.

 

Pjevač je ranije u objavama na Fejsbuku tvrdio da će se potruditi da Sonji oduzme njihovu kćerku Viktoriju, ali je u jutarnjem programu ipak rekao da se to neće desiti, jer dijete mora da bude sa majkom. 

 

- Dijete mora da živi sa majkom, jer tako treba. Ja ću svaki dan da viđam to dijete. Sonja je dobra majka. Volio bih da se sve ovo izbriše da moja kćerka kad poraste ne bi mogla da vidi neke stvari koje sam ja ovdje rekao - rekao je Aca Lukas.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.