x

INTERVJU / Katarina Živković o estetskim zahvatima, poljupcu sa voditeljem, spotu sa bivšim, Zadruzi...

Katarina Živković Kaća rođena je 02. jula 1987. godine u Leskovcu. Učesnica je druge sezone serijala ``Zveze Granda``. Učestvovala je i u rijalitiju `` Farma ``, gdje je pobijedila. Nakon Farme uspjela je da osvoji srca publike i mnogo napreduje u svojoj muzičkoj karijeri. Kako bi ih obradovala, ali se i  odužila za svu pažnju Kaća je snimila album "Ludo srce", a drugi treba da izađe uskoro. Saznajte šta je Kaća otkrila u intervjuu za portal ekskluziva.ba.

1. Da Katarina Živković niže hit za hitom dokaz su pregledi i pozitivni komentari na YouTube, posljednji hit koji si objavila je pjesma ``Kajem se``, kako si zadovoljna svojom novom pjesmom, nosi li neku pouku u sebi?

- Zadovoljna sam svim pjesmama koje sam izdala. Ne bih smjela sada da favorizujem nijednu dok ne izađe cijeli album što ne znači da nemam favorita među njima. Nosi ogromnu pouku i fenomenalnu priču.

 

2. Najslušanija tvoja pjesma je definitivno ona koju si snimila sa DJ Buka i Sha ``Ludo srce`` koja se svake subote može čuti u diskotekama, da li je bolje ići sam kroz karijeru ili je bolje da se ubaci neki duet ili trio?

- Tada je to bilo i više nego moderno ``Ludo srce``, ``Ljubi me``, ``Nedostupan korisnik``... još uvijek se slušaju. Izdvojila bih svoju pjesmu sa prvog albuma ``Noćno ludilo`` koja nije duet ali je takođe bila posebna. Saradnje sa kolegama dolaze u obzir ako je pjesma dobra i ako se naše energije poklope.

 

3. Spot ``Ljubav`` u kojem si glumila sa Banetom, tvojim bivšim dečkom, ima milionske preglede, u kakvim si odnosima sada sa Banetom, viđate li se i šta misliš hoće li ijedan spot nadmašiti vašu ``Ljubav``?

- Taj spot je snimljen na Tenerifima i jedan je od mojih najdražih s obzirom i da je prvi u mojoj karijeri. Volim taj spot, nosi lijepu poruku i to je sve što ću reći na tu temu.

 

4. Mnogi se sjećaju Katarine kao učesnice i pobjednice Farme, da li si imala ove godine poziv u Zadrugu ili Parovi, da li bi ponovo bila učesnica nekog rijaliti programa, imaš li favorita ukoliko pratiš sada Zadrugu ili Parove?

- Nikada ne bih učestvovala, ali volim da pratim. Favorite nemam, svi su zanimljivi na svoj način.

 

5. Katarina je uvijek bila i ostala šlang, što bi se reklo, ko je najzaslužniji za tvoj izgled, kako održavaš liniju?

- Hvala ti na komplimentu. Pomalo vodim računa o ishrani, pomalo treniram ali najviše radim na unutrašnjoj energiji i na tome da se uvijek lijepo osjećam kako god da izgledam.

 

6. Šta preporučuješ mladim djevojkama koje još nisu odlučile kojim putem krenuti, imaš li neki savjet za njih?

- Uh... pa ako one to ne znaju, kako cu ja znati umjesto njih?

 

7. Nedavno si gostujući u emisiji ``Press Pretres`` poljubila voditelja u usta, kakve su reakcije bile nakon emitovanja emisije, s obzirom da nismo često u prilici vidjeti da je neko toliko hrabar i da stoji iza svog stava kao što si ti odgovorila voditelju na pitanje da ga smiješ poljubiti u usta nakon što te pitao to?

Emisija je šaljivog karaktera i Sinišu poznajem jako dugo i dobro sve je bilo presimpatično.  Kada mi neko kaže da nešto ne smijem ili nisam dovoljno hrabra i tako me cika...onda mi proradi inat i kažem: E pa  sada gledaj kako ne smijem i to i uradim. (smijeh)

 

8. Ono što sve muškarce najviše zanima, to je, da li si u vezi?

- Ne komentarišem privatni život. Bitno je da sam sretna.

 

9. Šta te najviše privlači kod muškaraca, koje su to osobine?

- Uh...pa svašta nešto. Inteligencija, hrabrost, humor, dobrota.

 

10. Da li si zagovornik estetske hirurgije, da li si ti uradila neki estetski zahvat na sebi?

- Uradila sam grudi i ne planiram ništa više. Podržavam estetsku hirurgiju ali da je to u granicama normale. Tužno je što su djevojke toliko počele da liče jedne na drugu kao da su sve posjetile istog hirurga, izgubile su identitet, autentičnost... mali nosići, prepumpana usta, jagodice...kao sestre rođene.

 

11. Kojim životnim motom se vodiš?

- Sve se dešava sa razlogom.

 

12. Imaš li neku neostvarenu želju i koja je?

- Sve što zamislim ja i ostvarim jer nisam megaloman i to što želim mi je dostupno i pristupačno. Imam još par željica ali i njih planiram da ostvarim uskoro.

 

13. Gdje nastupaš za Novu godinu?

- Hotel ``Bianca``, Kolašin.

 

14. Bez čega Katarina ne može zamisliti dan?

- Hahaha ne znam... bez mnogo stvari. Bez telefona, auta...hrane.

 

15. Otkrij nam kako izgleda jedan tvoj dan od buđenja pa do vremena za odlazak na spavanje?

Zavisi. Svaki dan je drugačiji. Nekada imam previše obaveza, nekada ne, nekada bih bila čitav dan u stanu sa drugaricama, gledale bismo filmove ili bih otišla za Leskovac. Ne znam. U svakom slučaju nije mi nikada dosadno.

 

16. Kakvo mišljenje imaš o društvenim mrežama, da li je to pozitivno ili ima i negativnih strana, što se tiče estrade i nastupa?

- Meni je sve to ok.

 

17. Jesi li imala nekih nemoralnih ponuda i možeš li izdvojiti neku?

- Nisam zaista. Onaj ko zrači nemoralno takve ponude i dobija.

 

18. Imaš li nam otkriti neku ekskluzivnu informaciju, samo za portal ekskluziva.ba?

 Gdje ćeš ekskluzivnije od toga da kroz par dana izlazi moj drugi studijski album po redu ``Porok`` i da se neizmjerno radujem.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.