x

ISPLATILI SU MU SE SKANDALI: Zavrtiće vam se u glavi od cifre koju Darko Lazić uzima po nastupu!

Malo ko je mogao pretpostaviti da će folker Darko Lazić izvući najveću korist iz skandala koji već danima puni stupce tabloida. Naime, popularnost pobjednika takmičenja „Zvezde Granda“ i nakon skandaloznog snimka na kom se vidi kako folker navodno šmrče bijeli prah, samo raste, a interesovanje za njegov nastup sada je veće nego ikada.

Vladimir Žunić, dugogodišnji Lazićev menadžer, kaže da je folkerov raspored nastupanja zakazan mjesecima unaprijed, a umjesto dosadašnjih 6.000 eura, Lazić nakon skandala nastupe naplaćuje 10.000 eura.

 

``Ko god da je htio da uništi njegovu reputaciju, samo mu je napravio uslugu. Sada ga traže bukvalno sa svih strana, a uskoro će ponovo da ide na nastup u Švajcarsku. Po mojoj procjeni, traženiji je četiri puta više nego prije cijele ove zbrke, a cijena njegovog nastupa samo može da raste. Jednostavno, ljudi vole i žele da ga slušaju, i ne pitaju koliko košta``, kaže na početku razgovora Žunić, kog osim poslovnog odnosa, sa Lazićem povezuje i prijateljstvo.

 

``S druge strane, njemu i te kako prija da se malo skloni iz cijelog ovog ludila, pa umjesto da se nervira, zaključio je da je pametnije energiju istrošiti na nastupu. Više nego ikada posvećen je karijeri, a ovih dana treba i da snimi novu pjesmu, što njegova publika s nestrpljenjem očekuje``, kaže naš sagovornik i otkriva koji novinski naslovi su najviše zasmetali Laziću.

 

``Smeta mu što je prikazan kao poročan čovjek i svaki tekst o njemu ilustrovan je fotografijom na kojoj pije alkohol. Nije tačno ni da Darko ne može da pjeva, a da prethodno ne popije koju čašicu. Bilo je mnogo njegovih nastupa na kojima je pio samo vodu, a na kojima su se i on i publika odlično zabavljala``, kaže Žunić na kraju razgovora.

 

Kako saznajemo, popularni folker je do prije izbijanja skandala za svoje nastupe maksimalno mogao da uzme 6.000 eura, a kako je sada za njim potražnja skočila, Lazić može da naplaćuje nastupe i do 10.000 eura.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.