x

ISPLIVALI NOVI UZNEMIRUJUĆI DETALJI: Davio je dijete na groblju, a onda ga doveo sa pjenom u ustima, pa...

Malog Mihaila (4,5), koji je juče preminuo od ruke svoga oca Marka Nikolića (43), u Centar za socijalni rad u Rakovici, monstrum je doveo u maltene besvijesnom stanju a bijela pjena mu je kuljala iz usta. 

Tek poslije, život djeteta koje je maltene tek prohodalo, on je dokrajčio, a prema pisanju Blica Nikolić je svoj krvavi pir počeo na Banjičkom groblju gdje je gušio svog sina.

 

Međutim, dijete ipak nije umrlo od gušenja. U polusvjesnom stanju, ali sa znacima života, dječak je doveden ispred Centra u Rakovici, gdje je preminuo nakon što ga je poludjeli otac tresnuo o pod pred majčinim nogama. Djetetu je tada napukla lobanja i karlična kost, od čega je preminuo.

 

Nikolić je juče, da podsjetimo, ispred Centra za socijalni rad u Rakovic ubio Maju Đorđević (38) i njihovog sina Mihaila.

 

Nikolić je u Centar došao da vrati Maji sina, kojeg je imao pravo da viđa svake srijede na 7,5 sati.

 

Prema saznanjima Majine rodbine, dječaka je Nikolić doveo u polusvjesnom stanju, sa pjenom koja mu je kuljala iz usta, zbog čega sumnjaju da mu je možda i nešto otrovno dao da popije, a što će da pokaže obdukcija.

 

- Imamo informacije da ga je donio na rukama i bacio. Djetetu je išla bijela pjena iz usta. Prisutni radnici su ga odmah pitali šta mu je dao da popije, tada je on počeo sa agresijom - ispričala je Majina kuma.

 

Nikolić je prvo nasrnuo i davio dijete, a zatim je izbo nožem Maju, koja je pokušala da bježi ali ju je sustigao. Prema navodima Blica, on je ženu izbo 50 puta.

(Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.