x

ISPLIVALO TIJELO: Jezero izbacilo leš, sumnja se da je nestali fudbaler!

Tijelo nepoznatog muškarca pronađeno je sinoć u Gradiškom jezeru kod Aranđelovca. Kako je rekla PR Višeg tužilaštva u Kragujevcu Vesna Đorđević izdato je naređenje za obdukciju koja treba da otkrije o kome se radi. Kako nezvanično saznajemo, sumnja se da je u pitanju tijelo Bojana Lomića (33), fudbalera Spartaka koji je nestao prije više od dva i po mjeseca.

U policijskoj upravi u Kragujevcu saznajemo da je ``leš pronađen u poodmakloj fazi raspadanja`` zbog čega mora da se radi DNK analiza, ukoliko na osnovu drugih tragova, prije svega preostale odjeće, ne bude postojala mogućnost identifikacije.

 

Na obali ovog jezera je 7. februara ove godine pronađen automobil nekadašnjeg fudbaler Spartaka, Bojana Lomića (33), iz sela Poljanice u okolini Ljiga. On je posljednji put viđen tog dana oko 13 sati kada je otišao na trening u novi fudbalski klub iz Novog Medoševca, a onda mu se izgubio svaki trag.

 

Nakon nestanka Bojana Lomića, oglasio se njegov brat Dejan, koji je rekao da je tog dana, kada je nestao, ``pošao na trening``.

 

- Promijenio je klub i počeo da trenira u Novom Medoševcu, u okolini Lazaravca, gdje je pošao na trening. Međutim, tu mu se izgubio trag. Pronašli smo njegov automobil blizu jezera Garaši, kod Aranđelovca, a u njemu smo našli kaiš i flašu konjaka koja je bila puna. Pored toga je stajala i oproštajna poruka sa riječima: ``Majko, oprosti, nisam mogao da izdržim, bolest je bila jača``. Obišli smo jezero, ali nismo ništa uspjeli da nađemo - rekao je Dejan.

 

Niko od rodbine nestalog fudbalera nije znao da je on bio bolsetan, niti se žalio zbog toga. Izvjesno je to da je pola godine prije nestanka prodao automobil, da je od prijatelja pozajmio novac, pa su najbliži sumnjali da je zapao u dugove.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.