x

ISPOVIJEST ZBOG KOJE SU SVI ZANIJEMILI: Aleksandra Subotić nakon porođaja prošla kroz pravi pakao!

Aleksandra Subotić, djevojka čiji život ni malo nije jednostavan, otkrila je da je nakon porođaja prošla kroz vrlo teške trenutke. Naime, ona je sa 17 godina rodila kćerku Magdalenu, a pošto u tim trenucima nije bila u dobrim odnosima sa majkom Ljubom Pantović, a otac djeteta, Aleksandar Čabarkapa je bio u zatvoru, nije znala šta ju je snašlo.

Ona je u svojoj ispovijesti u rijalitiju ``Parovi`` otkrila detalje koje do sada niko nije znao.

 

``Najteži period u mom životu, tačnije, trenutak koji sam teško prihvatila je kada sam se porodila i kad sam dobila moju kćerku. Naime, meni je bilo teško da ću ja, kao ja, imati neku obavezu za čitav život.

 

Prvo gledam da li je moguće da ću ja morati o nečemu da brinem čitav život. Meni je bilo teško prvo što je u tom trenutku moj otac u zatvoru, tačnije, 15 dana nakon mog porođaja je uhapšen. Sa majkom nisam bila u dobrim odnosima, sa Srboljubom sam bila u ite kako lošim odnosima. I jednostavno, ostala sam sama kući sa djetetom``, rekla je Aleksandra.

 

Ona je otkrila i šta joj je najteže palo u tim trenucima:

 

``Meni je bilo teško da prihvatim da ću ja morati da odgajam nešto, da se budim na tri sata, da to zavisi od mene. Ja sam ostavljena kao sama na svijetu! Opet, bila je zima, opet moram da kažem da sa Srboljubom nisam bila u dobrim odnosima, da mi je gasio grijanje, to mi je ostalo teško, to smrzavanje sam doživjela traumatično. Nisam znala šta ću sa djetetom. Iskreno, zahvalila bih se komšiluku koji mi je izašao u susret jer ja ono dijete nisam znala da uzmem u ruke. Em što sam ja to morala psihički da prihvatim, em što sam u tom trenutku nekako bačena.``

 

Aleksandra je otkrila da u tim trenucima nije bila spremna na sve što ju je snašlo, pogotovo ne na to da se sama stara o bebi.

 

``Hajde da ja moram da se staram sama o sebi, ja bih otišla kod drugarice, i spavala kod nje i tako dalje. Ali ja u tom trenutku dobijam obavezu koju ja moram da prihvatim. Jednostavno, na neki način nisam bila spremna na to. Ja sam tu trudnoću kao trudnoću doživjela kao nešto što će da prođe. Još je meni dijete u jednom trenutku bilo u inkubatoru, i tačno kad sam ja dovela to dijete kući i kad sam ja trebala da se staram o tome, meni je otac bio uhapšen. On mi je ta dva, tri dana pomogao oko djeteta, a onda u jednom trenutku ostajem sama i sa tim djetetom. Onda gledam šta dalje i od koga tražiti pomoć.

 

Ja na početku nisam gledala kao moje dijete, ja sam na to gledala kao obavezu koja mi je nametnuta. Ne može da se kaže da nisam voljela svoje dijete, ali u tom trenutku sam gledala na nju kao na nešto što me sprečava da vodim normalan život.

 

Trebao mi je jedan period da sve to prihvatim. Sada svoje dijete volim najviše na svijetu``, otkrila je Aleksandra i ovom pričom zbog koje su svi učesnici rijalitija zanijemili.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.