x

IVAN IVANOVIĆ:``SRETAN SAM ŠTO POSTOJI OGNJEN`` !!

Jedan od najpopularnijih domaćih televizijskih voditelja , Ivan Ivanović pojavio se na Hello! Partiju zajedno sa svojim najvećim konkurentom , Ognjenom Amidžićem.

Umjesto ljutih pogleda i poneke dosjetke, koje su mnogi očekivali, dva TV lica su se, na iznenađenje prisutnih, srdačno pozdravila i proćaskala.
- Ne znam zašto svi misle da ćemo nas dvojica da se svađamo kad se vidimo? Ne znam šta ljudi očekuju? Nismo mi u nekom ratu. Jednostavno, svako radi svoj posao onako kako najbolje ume – priča Ivan Ivanović , odgovorajući na pitanja o tome da li mu je neprijatno kada se nađe na istom mjestu gdje i njegov direktni TV konkurent Ognjen Amidžić.
Iako kaže da je u pitanju samo običan rivalitet, tako ne izgleda kada se uključe kamere. Tako je Ivan nedavno u svojoj emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” odgovorio na prozivke svog kolege da jedan drugom kradu fore, pa je prikazao snimak svojih emisija od prije nekoliko mjeseci, uporedo sa snimkom Ognjenovih emisija od prije nekoliko dana i bez mnogo objašnjavanja pokazao “ko kome krade fore”.
Nije poznato kako je Amidžić reagovao na pomenuti događaj, ali mu je i on u nekoliko navrata odgovorio pravom mjerom, tako samo podgrijavajući rivalstvo između njihovih televizijskih kuća koje vode borbu za svakog gledaoca.
- Da Ognjen ima problem s tim što to radi, on ne bi to radio. Ja sam, najiskrenije, izuzetno srećan što on postoji - rekao je u svom stilu Ivan Ivanović, koji je čak jednom izjavio da dobija savjete od Ognjena Amidžića. Zanimljivo je da su svi mediji njihov susret prošlog vikenda okarakterisali kao “veliko pomirenje ljutih rivala”. U svakom slučaju, da je Ivan zadovoljan svojim statusom na Prvoj srpskoj televiziji, ali i time koliko je gledana njegova emisija, najbolje pokazuje i njegov odgovor na pitanje koga bi još volio da ugosti u svojoj emisiji.
- Do sada sam doveo i ugostio u svojoj emisiji baš svakog koga sam hteo. Iskreno, za sada nemam posebnih želja – rekao je poznati voditelj.

 

izvor:Svet