x

IVANA SALAKOV:PJEVAM I PLAČEM UZ DARKOVE PJESME!!

 

Duet sa Acom nije željela da odbije iako publika i dalje jako traži i voli veliki hit ``Ako je do mene``,  koji je Ivana prije nekoliko godina snimila sa pokojnim pjevačem Darkom Radovanovićem.

``Darkina pogibija je najstrašniji i najtragičniji događaj u mom životu. Prošli su mjeseci, a ja još ne mogu da povjerujem da ga više nema. Dio njegovog benda je počeo da radi sa mnom i zbog toga mi je još teže. Najpotresnije je kada pjevamo tamo gdje dolaze njegovi prijatelji. Nedavno smo nastupali u Nišu, došao je Darkin kum da nas sluša.Bilo je dirljivo, bolno, tužno, suze su mi tekle niz obraze dok sam pjevala našu pesmu ``Ako je do mene`` - rekla je Ivana i dodala da joj je jako teško dok pjeva Darkinu i njeni duetsku pesmu.

``Nikada nisam prestala da je pjevam baš zbog Darka. Nedjelju dana poslije njegove pogibije, jedva sam smogla snage da otvorim usta i otpjevam je. Pjevala sam i plakala, a i danas je tako. Sada je izvodim sa gitaristom i nevjerovatno je kako ljudi reaguje na nju, često je publika sama pjeva, valjda zbog emocija, bola i sjete koju nosi. Na moje nastupe uvijek dolazi Darkina publika i zato redovno pjevam mnoge njegove pjesme``.

 izvor:Svet