x

IZABERITE NAJLJEPŠI PAR ZA 2013. GODINU!

Vrijeme za glasanje isteklo. Pobjedički par molimo da se jave na našu facebook stranicu. To je par na slici broj 26.:Dženana Beganović i Jasmir Delić. Od mjeseca februara kreće izbor za najljepši par mjeseca.

Biramo najljepši par za 2013. godinu, a prijatelj našeg portala Hotel Merona (https://www.facebook.com/HotelMerona?fref=ts) nagrađuje pobjednika ovog natjecanja noćenjem sa doručkom i uživanjem u Spa centru uz potpunu relaksaciju. Noćenje je u sobi sa jacuzzijem, a prilikom dolaska u sobu slijedi romantični doček uz svijeće i piće dobrodošlice. Nakon što se smjeste, par odlazi u saunu, gdje uživaju pola sata i nakon toga, prelaze u salone za masažu, koje su u trajanju od jednog sata. Potom slijedi povratak u sobu i uživanje u jacuzziju. Ujutro ih očekuje doručak i odjavljivanje iz hotela. Također, pobjednički par će osvojiti i portret, a koji će uraditi mlada umjetnica Esma Kurbegović, čije radove možete pogledati na njenoj Facebook Fan stranici https://www.facebook.com/alone.artlone. Upravo putem njene stranice, ukoliko ste zainteresovani možete naručiti portret po želji ili neki drugi crtež.

Najljepši par za 2013. godinu birate upravo Vi, tako što ćete lajkati fotografiju na kojoj se nalazi Vaš favorit. Glasanje traje mjesec dana, tačnije sve do 12. januara do 00:00 sati.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.