x

IZBACIO JU JE IZ KUĆE DA BI DOVEO LJUBAVNICU: Osvetila mu se, a cijeli internet sada vrišti od smijeha!

Znate one priče o muževima koji napuste svoje žene zbog sekretarice? I ovo je jedna od tih priča, ali ova se završila na urnebesan način! Muškarac po imenu Džejk je nakon 37 godina braka, ostavio svoju ženu Edit zbog sekretarice. Njegova nova djevojka je zahtijevala da žive u Editinoj i Džejkovoj milionima vrijednoj vili. On je imao dobre advokate i pobijedio je Edit na sudu, pa dobio kuću. Edit je morala da napusti kuću u roku od 3 dana. 

Spakovala je svoje stvari, a treći dan je sjedila u trpezariji, pustila laganu muziku i jela škampe i kavijar uz bocu vina. Došla je na ideju kako da se osveti.

 

Stavila je kavijar i škampe u garnišnu svake sobe i smrad je počeo da se osjeća po cijeloj kući. Džejk i njegova nova djevojka nisu mogli da podnesu smrad i radili su sve da ga se riješe. Čistili, koristili osvježivače, izbacili tepihe, promijenili namještaj, ali džabe.Nakon nekog vremena čak je i posluga dala otkaz i niko im više nije dolazio u posjetu.

 

Džejk i njegova ljubavnica su naposlijetku riješili da prodaju kuću, ali čak i uz smanjenje cijene nisu mogli da nađu kupca.Nakon nekog vremena, Edit je nazvala Džejka, koji joj je rekao sve o smradu kuće. Ona ga je saslušala i rekla mu da joj mnogo nedostaje kuća i da je želi nazad, bez obzira na smrad. Džejk je to jedva dočekao i dogovorili su predaju kuće, ali pod uslovom da oni u novu kuću odnesu sav namještaj.

 

Edit je pristala i preseljenje je bilo gotovo – Džejk i ljubavnica ponijeli su baš sve, uključujući i garnišne.

(net.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.