x

IZBLAMIRALA SE MINISTARKA: Edita pokazala zanosne noge, ali i zgadila fanove! (FOTO)

Pjevačica grupe Ministarke, Edita Aradinović, trenutno je na odmoru, gdje se sprema za nastupe i velike planove, koji je čekaju na jesen. Na fotografijama koje svakodnevno kači na društvene mreže, može se zaključiti da Edita uživa na ljetovanju, a uživaju i svi mušakrci koji je prate na Instagramu.

Od tolikog uživanja, biće da se Ministarka previše opustila, pa nije primijetila jedan jako bitan detalj, na posljednjoj fotografiji, koju je stavila. Edita je okačila fotografiju svojih prezgonih nogu, poslije izlaska iz vode, sa kojom je za veoma kratko vrijeme zapalila internet. Međutim, fanovi su joj zamjerili na jednom bitnom detalju, koji im je zapao za oko. Pogledajte dobro fotografiju, i uočite da li tu ima nekog viška?

 

Pratiocima Editionog profila, zasmetale su dlačice na nogama, koje Edita nije stigla da izdepilira, jer joj je sigurno važnije da bolje pocrni kako bi uhvatila još malo ljetnjeg sunca, nego da vrijeme na odmoru provodi u kozmetičkom salonu ili u kupatilu, gdje bi se depilirala. Svakako, ovaj mali peh, Editi neće skinuti titulu jedne od najzgodnijih pjevačica na našim prostorima.

(Pink.s)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.