x

IZBOR ZA MISS BiH: Arijana Saračević-Helać, dva sata prije proglašenja pobjednice, otkrila koja će djevojka biti izabrana!

„Znam da će pobijediti djevojka sa Pala, kćerka izvjesnog Joje, mislim da se preziva Borovčanin“, napisala je novinarka FTV-a na svom Facebook profilu, dva sata kasnije titula misice dodijeljena Isidori Borovčanin s Pala

Arijana Saračević-Helać na svom Facebook profilu sinoć je, dva sata prije nego će biti proglašena Miss BiH, napisala da se pobjednica ovog takmičenja već zna.

-Nemam pojma, a i nevažno je koji je nivo u izboru za najljepšu djevojku, ali znam da će pobijediti djevojka sa Pala, kćerka izvjesnog Joje, prezime počinje sa B (zaboravila, mislim Borovčanin).

 

Vlasnici licence za koje sam davno (2003.), u emisiji`` 60 minuta`` dokazala da se ponašaju kao svodnici (po medijima, pričali da će me tužiti ali nisu imali zašto), na svoj poznati način tako su obradili i članove žirija, poslovne partnere, porodice djevojaka, a i vas koji glasate.

 

Žao mi je djevojaka koje na pragu svoje ženstvenosti, stečenog samopouzdanja (trebale bi ga imati čim se prijavljuju), prvih ljubavi, prvo se suočavaju sa sitnošićarskim i prljavim interesima okorjelih prevaranata. Žao mi je i njihovih roditelja, a i mene što živim u ovakvoj državi, pokvarenoj kao mućak, napisala je Saračević-Helać.

I zaista, za Miss BiH izabrana je Isidora Borovčanin (18) sa Pala.

 

Kako je saopćeno iz Direkcije za izbor Miss BiH, za pobjednicu je glasao osmočlani žiri, kao i publika, a Zlatko Zubak, vlasnik licence za Miss BiH za Miss svijeta lente je dodijelio drugoj pratilji Miss BiH, Belmi Ibrahimović (20) iz Srebrenika, prvoj pratilji, Antoniji Vučić (18) iz Kiseljaka.

Finalno takmičenje su prenosile FTV i RTRS.

 

Izvor: slobodna-bosna.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.