x

IZGUBILA SAM NEVINOST SA PROFESOROM MATEMATIKE! Poznata lica estrade o skidanju mraka!

Dok će za većinu ljudi, gubitak nevinosti zauvijek ostati u domenu lične i najdublje intime, za poznate, priča o prvom sek*ualnom iskustvu, nerijetko je tema koju do najsitnijih detalja dijele sa širokim auditorijumom.

Veljko Ražnatović

 

Veljko Ražnatović ispričao je detalje svog prvog sek*ualnog iskustva, koje je nazvao traumatičnim, te otkrio da je odmah poslije pozvao svoju majku Cecu Ražnatović. Sin folk dive je gostujući u emisiji ``Ami Dži šou`` odgovorio na škakljivo pitanje. ``Nije bilo neko lijepo iskustvo, šta više bilo je traumatično. Imao sam 12-13 godina, a ona 16. To se desilo u muškom toaletu, i odmah poslije sam pozvao mamu i rekao joj: ``Mama, desilo se!``

 

Mile Kitić

 

Nešto stariji od Veljka bio je Mile Kitić kada je izgubio nevinost. Kako je svojevremeno otkrio, za prvi se*s morao je da ode do Amerike.

 

- S tom Nadom iz Čikaga bilo je pola pjevača mlađe generacije i bez obzira na to što sam bio dijete, morao sam da popijem da bih legao s njom. Imala je mnogo love i plaćala bi kres po 1.000 dolara. Uradio sam to za desetku. Poslije mi je kupila neki sat od 7.000 dolara koji sam prodao Ciganinu za upola manje love - slikovito je naveo Mile.

 

Ognjen Amidžić

 

Popularni voditelj Ognjen Amidžić imao je 15 godina kada je doživio prvi se*s.

 

- Po mom uvjerenju prvi se*s sam doživio sa 15 godina. Tada sam vjerovao da sam imao se*s, ali sada, kada malo bolje razmislim, smatram da sam radio sve osim toga. Sjećam se da sam pozvao drugaricu iz srednje škole u stan, kada moji nisu bili kod kuće i tada smo radili to nešto, što nikako ne bi moglo da se računa u se*s - rekao je svojevremeno Ognjen.

 

Nemanja Stevanović

 

Za razliku od Veljka Ražnatovića, Nemanji Stevanoviću je prvo sek*ualno iskustvo ostalo u lijepom sećanju.

 

- To se desilo davno, kad sam imao 16 godina, sa djevojkom sa kojom sam bio 2 godine u vezi - ispričao je Nemanja i objasnio da mu je prvi put bilo ``fantastično``.

 

Suzana Mančić

 

Popularna voditeljka Suzana Mančić, gubitak nevinosti pamti samo po dobrom.

 

- Gubljenje nevinosti je traumatično iskustvo, jer tada završavate jedan život i započinjete drugi. Meni je prvi put bilo prelijepo, a izgubila sam nevinost sa 16 godina. Toliko sam bila zaljubljena u tog dečka da sam željela samo njemu da se dam. U to vrijeme je donja granica bila 16 godina, i moram da kažem da sam jedva čekala da napunim toliko da bih sa njim uživala - rekla je Suzana.

 

Ceca Ražnatović

 

Folk diva je svojevremeno istakla kako je pripadala posljednjoj generaciji ``kojoj je djevojačka nevinost bila bitna``.

 

- Bila sam nevina do svoje osamnaeste. Moj prvi put je bio sa muškarcem sa kojim sam bila godinu i po. To nisam uradila iz potrebe, već iz čiste radoznalosti. Kada sam vidjela kako to izgleda, pomislila sam - pa i nije nešto naročito. Tek sa svojim mužem sam počela da uživam u sek*u - priznala je Ceca Ražnatović.

 

Marija Šerifović

 

Njena sek*ualna orijentacija je dugo bila pod znakom pitanja, dok nije riješila da razotkrije sve u svojoj knjizi ``Ispovijest``. Marija je otkrila najintimnije stvari iz spavaće sobe, kao i to da je nevinost izgubila sa 18 godina sa prijateljem Marijanom. Kako je napisala u knjizi, nije je previše boljelo, a pravi orga*am je doživjela tek iduće godine sa ženom.

 

Stanija Dobrojević

 

Starleta Stanija Dobrojević ispričala je tokom prvog učešća u rijalitiju ``Farma`` kada je izgubila nevinost.

 

- Mene mama nije do 17, 18. godine pustila samu sa dečkom na more! Ja kukam, plačem, pričam da sve drugarice idu sa momcima, a ona meni - idi slobodno, ali kad se vratiš, idete oboje kod ginekologa. Danas djevojčice `to` rade sa 13, 14, a ja sam se čuvala nakon petogodišnje veze - ispričala je Stanija prije nekoliko godina i otkrila da je prvi se*s imala nakon punoljetstva.

 

Vesna Zmijanac

 

Vesna Zmijanac, koja je prije nekoliko dana postala baka, povjerila se da je prvi se*s imala sa nastavnikom matematike koji joj je predavao u srednjoj školi! Razlika u godinama, osuda okoline i rizik da zbog toga njen nastavnik dobije otkaz, kako kaže, nisu je interesovali.

 

- Prvi sek*ualni odnos imala sam sa svojim nastavnikom matematike, svojom tajnom ljubavlju, na koga sam mislila dok sam odlazila kod majke u Beč i kog sam jedva čekala da vidim kad sam se vraćala - otkrila je Vesna.

(informer.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.