x

IZMISLIO AFERU ZBOG POPULARNOSTI: Kijina kuma otkrila ISTINU o njenoj PREPISCI sa fudbalerom!

Javnost neprestano šokiraju novi detalji o ljubavnom životu još uvijek zakonitih supružnika Slobe Radanovića i Kristine Kije Kockar. Bijelu kuću u posljednje vrijeme potresaju Kijine i Slobine svađe i razmirice inicirane Radanovićevim prepiskama sa djevojkama tokom njegovog učešća u Pinkovim zvezdama! 

Ovog puta, u domaćim medijima pojavila se navodna Kijina intimna SMS prepiska sa fudbalerom Stefanom Šebezom, koji je, ispostavilo se izmislio priču o aferi sa Kristinom ne bi li oživeo svoju karijeru i osigurao sebi medijski prostor!

 

Kako Kijina kuma i bliska prijateljica Vanja Ibrahimović kaže za Pink.rs, svako ko iole poznaje Kristinu zna da ona ne komunicira na taj način, kao i da ne poznaje dotičnog fudbalera.

 

- U pitanju je čista laž. On je sve to smislio i sve slagao. Kija njega ni ne poznaje, ona ne zna da taj čovjek postoji. To čak nije ni njen riječnik, ona tako ne komunicira. Sačuvaj bože! Kija nikada nikom nije napisala ``srećko`` niti ``ljubim te, jedva čekam da dođeš - kaže Kijina kuma i bliska prijateljica Vanja i dodaje da je dotični fudbaler sve izmislio kako bi dospio u medije.

 

- Gospodin hoće malo popularnosti. Na ovaj način on je pokušao samo da sebi obezbijedi medijski prostor, ništa više. Na veoma glup način je to pokušao. Nama koji smo bliski Kiji je sve ovo presmiješno. Nikakve veze sa Kristinom on nema - rekla je za naš portal Vanja.

 

Kako smo uspjeli da saznamo, Kijina majka već je pozvala advokata koji će u Kijino ime, pošto ima njeno ovlašćenje, podnijeti tužbu protiv Stefana Šebeza.

 

Inače, na profilu stefana Šebeza nalaze se zajedničke fotografije sa Anđelom Rankovićem, Jovanom Tomić Matorom, Teodorom Džehverović, Teodorom iz ``Parova``...

(Pink.rs/Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.