x

Iako joj je po ugovoru zabranjeno da priča o prethodnom rijalitiju, Miljana zapanjila zadrugare priznanjem čime su ih kljukali u Parovima!

Čim je ušla u ``Zadrugu``, Miljana Kulić je otkrila svojim novim cimerima da joj zbog ugovora koji ima sa spomenutim rijalitijem, ali i prethodnim u kom je boravila donedavno, nije dozvoljeno da iznosi detalje o ``Parovima``. Ipak, Nišlijka je pronašla ``rupu u zakonu``, te tako uvijek govori u aluzijama, nikada ne spominjući direktno imena ili naziv rijalitija, ali je svima uvijek jasno o čemu govori.

Tako je u toku dana, nakon što je uspjela da se ``zakači`` sa Žižom Stojanović i Macom Diskrecijom, tokom sastanka u dnevnoj sobi gdje je morala da iznese mišljenje o svakom ponaosob, Miljana prešla na Jovanu Tomić Matoru i u tom izlaganju očigledno prekršila stavku iz ugovora po kojoj ne smije da odaje tajne rijalitija u kom je boravila.

 

- Jovana, djevojko, ti si skrenula sa puta. Ti si za ozbiljno psihijatrijsko liječenje - počela je Kulićeva svoje izlaganje, ali ju je Matora uz smijeh prekinula i rekla da joj ona sama ``uspostavi dijagnozu jer je stručnjak za te stvari``.

 

- Tebi treba antidepresiv zolopt. To smo pili u prethodnom rijalitiju i od tog lijeka sam se ugojila 35 kilograma i od tada sam rekla: ``Nikad više u životu`` - ispričala je Miljana, da bi se Matora nadovezala:

 

- Apelujem da mi se dodjeli psiholog jer to uopšte nije loše i da pijem taj lijek i ksanaks ujutru i uveče kao u prethodnom rijalitiju - zapanjila je ona sve oko sebe.

(Pulsonline)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.