x

Idealno mjesto za vaš najsretniji dan !

Da je prestižni sarajevski hotel `Exclusive` do sada privukao mnoštvo zadovoljnih turista iz zemlje i svijeta, veliki broj poznatih ličnosti, kao i to da se gosti uvijek vrlo rado vraćaju u spomenuti hotel odavno je poznata priča. Ovaj prekrasni hotel se može pohvaliti prelijepim eksterijerom i enterijerom, ali i svime što nudi i čime raspolaže. Tako pored prelijepog izgleda, svi oni koji posjete hotel imaju priliku uživati u ostalim pogodnostima. Između ostalog, tu su jedinstvene cijene, ljubazno osoblje koje je na raspolaganju 24 sata, udoban smještaj, vrhunska gastro ponuda, usluga Wellnessa, frizerskog salona, luksuznih sala za sastanke, Rent A Car vozila... Ono što je najinteresantnije, jeste to da je hotel `Exclusive` koji se nalazi na adresi Zabrđe 5b, 71 000 Sarajevo idealno mjesto za vaš najsretniji dan.

Ukoliko mladenci odluče u ovom hotelu provesti i organizovati svoje svadbeno veselje nema sumnje kako će biti zadovoljni svim uslugama koje `Exclusive` pruža. Uz jedinstvenu i ekskluzivnu cijenu na izboru vam je izobilje najkvalitetnije hrane i pića, a sve to uz besprijekoran kvalitet i uslugu. Kako se maksimalno misli na imovinu posjetioca govori i podatak kako je obezbijeđen parking sa video nadzorom i fizičkim osobljem.

Mogućnost dogovora kompletnog aranžmana vaše svadbe do najsitnijih detalja, dekoracije sale po želji samo su razlozi više zašto tako poseban dan provesti baš u ovom hotelu. Također, mladenci mogu da uživaju uz impozantan i glamurozan hortikulturni dio bašte gdje mogu obaviti čin rezanja torte. Ipak, najveća senzacija od svega jeste to da uz sve gore navedeno mladenci dobijaju na poklon apartman. Uzimajući u obzir kako hotel `Exclusive` raspolaže itekako luksuznim apartmanima, kao i svim već spomenutim pogodnostima ovo je svadbeni dar u kakvom rijetko gdje možete uživati. Prepustite se čaroliji koju hotel `Exclusive` pruža i postanite dio ugodne bajke uz zaborav na svakodnevni stres i probleme.

Kontakt Info pult: +387 33 580 000 - Pozivom na ovaj info Call broj dobijate direktno recepciju Hotel Exclusive.

Kontakt preko navedenih telefonskih brojeva i E-mail-Tel: +387 33 580 000/Fax: +387 33 580 001

Mail šaljite na: [email protected] /Zabrđe 5b, 71 000 Sarajevo, BiH.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.