x

Igrica Pokemon Go je zaludjela svijet, a OVO je uspjela da uradi samo jedna osoba!

Američki korisnik Reddita postao je prvi igrač koji je uhvatio sve pokemone i završio Pokemon Go igricu u Sejvernoj Americi. Korisnik ftv_hodor dostigao je nivo eksperta u igrici nakon što je uhvatio svakog pokemona dostupnog u SAD-u, što je ukupno 142.

Kazao je kako je imao mnogo posla i hodanja dok ih je uhvatio. Prešao je 153,2 kilometra, a uhvatio ih je 4.269.

 

Ipak, nedostaje mu ih nekoliko koji nisu dostupni u SAD-u, a to su Ditto, Articuno, Zapdos, Moltres, Mewtwo i Mew za koje ne postoji informaciju da li ih uopće ima u igrici. Nije uhvatio ni tri pokemona koja su dostupna samo u njihovim regijama - Farfetch’d (dostupan u Aziji), Kangaskhan (Australia i Novi Zeland) i Mr. Mime (samo ui Evropi).

 

``Već sam rezervisao letove za Evrpu i Aziju. Šalim se. Nemam planova da ganjam pokemone u drugim regijama jer mislim da su namijenjeni samo za te regije``, rekao je.

 

Apelovao je da se igrica unaprijedi za igrače iz ruralnih područja kazavši kako je vrlo teško naći bilo kojeg pokemona u selima.

 

``Šteta je što igrica ne radi tamo jer bi bilo izuzetno zabavno da stvarno istražite dijelove van grada u ovoj igrici``, rekao je ftv_hodor.

 

Mnogi Pokemon Go masteri prodaju svoje račune za hiljade eura na eBayu.

(Klix.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.