x

Imam muža i djecu, a pijana sam se sek*ala s neznancima!

Žena od 34 godine javila se kolumnistici The Suna Dear Deidre tražeći savjet. Kaže da je prevarila muža s nekoliko neznanaca dok je bila pijana. Kaje se i strahuje da će on sve saznati. Ističe da je u sretnom braku i majka dvoje djece.

Prenosimo njezino pismo u cijelosti, kao i savjet koji je dobila:

 

Draga Deidre,

 

Potpuno sam izvan sebe otkako sam izašla u klub s prijateljicom i potom se sek*ala s dečkom kojeg sam slučajno upoznala. I to se nije dogodilo samo jednom.

 

Ja sam udana žena od 34 godine i imam dvoje djece stare 11 i 9 godina. Volim svog muža i zajedno smo 12 godina. Prošla godina bila je strašna. Osjećala sam se suvišnom. Dobila sam novi posao, ali radno vrijeme je bilo teško uskladiti s obitelji. Moj suprug je radio duge smjene i jedva smo se viđali. Počela sam se osjećati nevoljeno, kao da sam tu samo da me svi drugi gaze.

 

Sprijateljila sam se s jednom ženom na poslu, ali bile smo loša kombinacija. Bila je luda i obje smo se ponašale kao budale kada smo izašle. Previše sam pila i flertovala sa svakim muškarcem koji je razgovarao sa mnom.

 

Jedne večeri sam tulumarila kada me je jako sek*epilan dečko zamolio za ples. Bio je mlađi od mene, ali činio se uzbuđen i kupio mi je bocu šampanjca koja mi je pomutila razum. Sve je završilo sek*om u stražnjem dijelu kluba.

 

Kasnije sam se osjećala loše zbog toga i obećala sam sama sebi da se to neće ponoviti. Ali, glupo sam to ponovila s drugim dečkima, i to tri puta.

 

Tada sam došla pameti. Razmišljala sam što time dobivam, a što bih mogla izgubiti. Prestala sam izlaziti i piti. Doista me je sram mog ponašanja i strahujem da će suprug sve saznati. Ne mogu podnijeti ni samu pomisao da izgubim njega ili djecu.

 

Stalno razmišljam o tome kako će mi se karma vratiti jednog dana. Moj muž je promijenio posao i sada radi samo po danu, tako da imamo više vremena biti zajedno. Dajem mu svu pažnju koju mogu, ali kako da naučim živjeti s onime što sam napravila?

 

Savjet koji je dobila:

 

``Bili ste pod velikim pritiskom kada ste napravili te greške, ali prestali ste izlaziti i piti. Zbog toga se možete osjećati dobro. Alkohol i luda prijateljica su recept za nevolje, ali svi mi možemo pogriješiti kada smo previše pijani. Važno je učiti iz tih pogrešaka, a vi znate da ih nećete ponoviti.

 

Koncentrirajte se svim silama na svoj brak. Objasnite svom suprugu da ste se osjećali kao da se raspadate kada ste to učinili i da to ne želite ponoviti. Ponavljajte mu koliko ga volite.``

(24sata.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.