x

Imaš li posla sa psiho dečkom?!

On zna sve romantične geste, reći pravu stvar u pravo vrijeme, ali samo dok ne dobije ono što želi - kontrolu nad tobom • Psiho dečko će se od prvog dana prodavati kao veliki ulov.

A onda se baci u bijeg, jer on sa sobom ne donosi ništa dobro.

1. On je savršen

Tvoji instinkti tvoj su saveznik u prepoznavanju psiho dečka. A ako ti oni govore da je nešto predobro da bi bilo istinito, vrlo vjerojatno da tako i je. On zna sve romantične geste, reći pravu stvar u pravo vrijeme, ali samo dok ne dobije ono što želi - kontrolu nad tobom.

 

2. On je ulov

Psiho dečko će se od prvog dana prodavati kao veliki ulov. Tako će se besramno o hvaliti svojim postignućima, kako bi ostavili dojam emocionalne i financijske stabilnosti, dok je prava istina bitno drugačija.

 

3. Je li me uvrijedio?

Da, vrlo vjerojatno je. Muškarci koji imaju sociopatske tendencije vrlo su vješti u manipulaciji, otkrivaju stručnjaci. U početku možda ni nećeš takve riječi shvatiti kao uvrede, a on ćete čitavo vrijeme uvjeravati da si krivo shvatilo što je htio reći. A budi sigurna da nisi.

 

4. Šta si to obukla?

On želi kontrolirati tebe, ali i način na koji se pojavljuješ pred drugima. On prati tvoje reakcije na određene podražaje, kako bi identificirao tvoje nesigurnosti. Tako želi promijeniti tvoj stil odijevanja i šminkanja na način koji se njemu sviđa, no sve što zapravo želi je pronaći novi način da te ponižava i učini manje privlačnijom drugima.

 

5. Ti si kriva za sve

Narcisoidna strana psihopata čini ga nesposobnim da prihvati krivicu za bilo što. Za sve si zapravo ti kriva i on će učiniti sve da te uvjeri u to.

 

6. Ali svi misle da je on dobar dečko

Krajnji način njegove kontrole je šarmirati sve ljude do kojih ti je stalo, kako bi ti ispala krivac u svakom scenariju i učinit će sve da nikad ne pokaže svoje pravo lice.

 

Izvor: index.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.