x

Imate problema sa aknama? Ovaj recept će vam pomoći da ih se brzo otarasite!

Blizankinje koje su dosegle slavu na Jutjubu otkrile su kako su uspjele da saniraju akne na licu u samo nekoliko mjeseci tako što su promijenile dijetu.

Nina i Randa Nelson od malih nogu su jele vegetarijansku hranu i uporno su u širokom luku zaobilazile sve što liči na meso. Problem sa aknama se stvorio sa 20 godina, a svaki preparat poput losiona, antibiotika i ljekova nije pomagao, čak ni dermatolozi nisu umjeli da pronađu formulu za taj vid akni.

 

Sestre su izgubile samopouzdanje, shodno tome da se bave pjevanjem i glumom, a nada je polako umirala. Posljednja nada im je bio jedan sajt na kojem su pročitale da dijetom mogu otkloniti bubuljice, ali su morale da otklone sve masti iz ishrane. Iako su djevojke bile vegetarijanke, konzumirale su hranu koja im je upravo pravila probleme.

 

- Ono što nam je doktor Mekdugal preporučio za akne desilo se da je veoma efikasno, jer smo u režimu bez ikakvih masti poslije tri dana uspjeli da zaustavimo novo naviranje akni. Bilo je samo vrijeme kada će da nam se sklone ožiljci! - rekla je Nina.

 

Blizankinje su toliko srećne, a namirnice koje sada konzumiraju jesu pirinač sa mnogo povrća, sve paste uz povrće, krompir, slatki krompir, kao i pasulj, krašak i boraniju. Kako ne bi zapostavile kilažu, jedu dosta voća, ali i mikseve zdravih sokova.

 

Izvor: kolektiv.me/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.